şeyma ve meedo barışmış mı cidden?

insta magazin hesapları barıştılar diyo yuh yani o kadar olaydan sonra

1. hee louvre'un orda melisayı kucağına almış adam

11 temmuz 2022 01:39

2. o kadar olay derken?

11 temmuz 2022 01:45

3. Adam yeni sevgili yapmıştı

Şeyma da tatilsiz kalınca ve yeni birini bulamayınca demek ki... eldeki bulgurdan olmayalım demiş olabilir

11 temmuz 2022 01:47

4. ilk başta evlilik teklifi oldu nişanlandılar sonra ayrıldılar, şeyma tekrar barışıp yüzüğü taktı, meedo buna "sana öyle bi düğün yapıcam ki dünya konuşacak" dedi, sonra bunlar tekrar ayrıldı adam şeyma'yı miami'deki evinden kovdu şeyma'yı acun kurtardı ev ayarladı. sonra şeyma ben çocuğumu düşürdüm dedi kıyameti koptu vs vs.

11 temmuz 2022 01:50

5. kötüler her zaman kazanır. birak ingilizceyi turkce bile konusamayan goldigger kadin nasil boyle kendine asik ediyor anlaamiyorum.

11 temmuz 2022 02:02

6. şeyma bana çok güzel geliyor ya sanki meedo'dan daha iyisini yapabilir gibi bilemedim

11 temmuz 2022 03:00

7. Şeyma bence yatakta çok iyi ve kendini iyi pazarlıyor

11 temmuz 2022 16:02

8. Meedo kim ki Allah aşkına Şeyma nin ünü ile ülkeye girip milleti dolandiracakti aklınca, Düzenbazın teki, Şeyma da başka birini bulamayınca yine buna kaldı demek.

11 temmuz 2022 21:30

9. Dünya nin en tutarsız ve dengesiz ilişkisi olabilir. Dünyanın en büyük aşkını yaşıyoruz o bana ait ben ona diyerek başladı koluna adını dövme yaptırdı millete siz anlayamazsınız diye laflar attı. Adam için ilk önce mısır şeyhi dünyanın sayılı zenginleri arasında diye attip tuttu. Parodi gibi bir evlilik teklifi sernomisi yayınladılar güya astronomik rakamlı bir yüzük takıldı sonra adamın şeyh oğlu filan olmadığı babasının bir şirkette maaşlı çalışan olduğu, kendisinin abd şirketinin hayali işler yaptığı yurt dışına çıkınca soyadını değiştirdiği artistlik yaptiklari arabalarının meedoya ait olmadığı ortaya çıktı.

Sonra iliski baş aşağı yuvarlanmaya başladı. Adam elinde seymaya aldığı hediyelerin faturaları ile magazine röportaj vermeye çalıştı Şeyma ile medoo yu tanıştıran kankası Şeyma yiyicidir insta yorumlarına like attı.

İlk önce bebek var düğü yapacağız hemen dediler. Sonra bebekle düğün hazırlıkları çok stresli oluyor diyip düğünü ertekediler Sonra bebek düştü dediler düğünü de iptal edip ayrıldılar daha sonra tekrar barıştılar miamiye tasindilar. Sonra Şeyma melisayı yanına alamayınca acuna göndermeli storyler attı. Miami de güya healtish cafeyi açacaktı. Sonra yine olmadı yine pat diye ayrıldılar Şeyma yine Türkiye geldi. Şimdi yine melisa kucağına almış adam pozlarda bu kadar para nin lüksün için de bu ne varoş tutarsız bir ilişki Allah akıl fikir versin ikisine de. Şeyma yi da az buçuk cool bir şey sanırdım en azından ayrılınca arkasına dönüp bakmayacak kadar. Bu kaçıncı geri dönüş kim ki bu adam ne gerek var bu kadar mı kimseyi bulamıyorsun.

11 temmuz 2022 21:46