şu durumlarda bana kyk bursu çıkar mı süslüler?

ev yok, kiradayız 2000 tl. araba yok, tarla vs taşınmaz yok. babam çalışmıyor annem çaycı asgari ücretli çalışan. ben 2 yıl geç başlayacağım okula (çalışmak zorunda kaldım annemin tek maaşı yetmiyordu ama bunun sadece 7 ayı sigortalı gözüktüm) üniversiteye bu sene girdim ama aynı şehirdeyim başka şehiri yazamadım korkudan 3 tercih verdim. sizce bu şartlarda bana kyk bursu çıkar mı?... burs çıkmasa bile kredi almak zorundayım gerçi ama burs çıkarsa çok daha iyi olur

1. kardeşim yok bu arada. ev harabe gibi bulaşık makinamız dahi yok gerçi bu bi etken mi bilmiyorum ama sizce süslüler??

2 eylül 2022 21:56

2. a2 teşekkür ederim süslü<3

a3 çokk teşekkür ederim her şey gönlünce olur umarım bana dua etmen falan içimi sıcacık yaptı akşam akşam :p <3

2 eylül 2022 22:17

3. sana da cıkmazsa yuh olsun artık... umarım çıkar süslü ama sen baska yerleri de araştır bu sırada.

2 eylül 2022 22:29

4. babam emekli annem çalışmıyor

üstümüzde bir ev , eski bir araba, babamın bir tane de tarlası vardı köyde

kendi şehrimden başka şehirde okudum. bana yurt ve burs çıktı. büyük çocuğum bu da avantaj diye düşünüyorum. ablası-abisine çıkana çıkmayabiliyor ailedeki 2. 3. çocuğa.

fikir olsun diye yazıyorum bence çıkabilir süslü sana.

2 eylül 2022 22:30

5. a4 teşekkür ederim süslü araştırıyorum ama heepppsi kyk alırsanız, verdiğimiz kadarını geri alırız diyor yinede bakıyorum tabi.

a5 teşekkür ederim bilgi için süslüm bakalım her şey hepimizin gönlünce olsun

yazan herkese tekrardan tesekkurler <3iyi geceler :ppdd

2 eylül 2022 22:40

6. annem ev hanımı babam çalışıyordu bir tane araba vardı üstüne ama 1998 model Yani :) başka da bir malvarligimiz yoktu. 4 kardeştik. Benden büyük bir üniversite öğrencisi vardı. 2 tane de liseye giden kardeşim. Ben de şehir dışında bir üniversiteye gidecektim. (gizlinot: Ciddi iyi bir üniversite ve bölümdü yoksa yazmazdım zaten.)

Bana ne kyk yurdu ne de bursu çıktı. İnşallah çıkar size ben de dua edeceğim.

3 eylül 2022 10:02

7. Bizde ev,araba vardı Ama köylü olduğum için çiktı.

3 eylül 2022 10:21

8. (link: https://www.askev.org.tr/Burs/Burs-basvuru-formu askev burs basvurusu)

6 eylül 2022 08:39