şu elbise dugunde giyilir mi yoksa gunluk mi kalir?

erkek arkadasimin yakin arkadasinin dugunu icin bu arada. (link: https://www.hizliresim.com/hlzaj8f )

1. Peki ne olabilir suslu? Aslinda 2 tane dugune gidecegim birinde bu siyahi giyecegim iki kez siyah giymeyim dedim (link: Yan yırtmaçlı elbise https://shop.mango.com/tr/kadin/elbise-ve-tulum-midi/yan-yırtmaclı-elbise_47098639.html?c=99&utm_source=product-share&utm_medium=app-Android )

6 haziran 2023 13:33

2. giyilir ya allı pullu abiye dönemi biteli çok oldu

6 haziran 2023 13:43

3. Düğün mekanına bağlı

6 haziran 2023 13:46

4. Aşırı abartılı giyinilen bir düğün değilse olabilir. Elbise tarz olarak uygun da kumaşı olmazmış gibi geldi.

6 haziran 2023 14:24

5. Penye evet. O yuzden emin olamadim zaten. Cok sikir sinir olmazlar cift 96li zaten diye dusunuyorum ama yine de emin olamadim. Hangi magazalara bakmak lazim bu tarz elbiseler icin?

6 haziran 2023 15:25

6. tamam süslü çok şıkır şıkır olmasın da çok basic tarzı ya cidden. biraz daha şık bir şey giyince dikkat çekmezsiniz yani, abiye giyecek haliniz yok zaten.

6 haziran 2023 15:40

7. (link: https://www.mooibutik.com/gogus-detayli-mini-berkeley-elbise-8412 Elbise1)

(link: https://www.mooibutik.com/sirti-capraz-dekolte-askili-derin-yirtmac-detayli-spencer-elbise-9729 Elbise 2)

(link: https://www.mooibutik.com/kollari-baglama-detayli-mini-camomile-elbise-15178 Elbise3) bir de bunlara bakin kizlar

6 haziran 2023 17:40

8. Elbise 1e bayıldım ben

Tam bir slutty girlfriend havası var

Elbise 3 de olabilir o daha tatlı bir hava veriyor.

Elbise 2 için bilemedim rengi hoşuma gitmedi çok bilindik gibi ama yine de olur

6 haziran 2023 17:59

9. 1 ve 3 no. 2 okey. Yaşınız da önemli. Boyunuz vs. 1 kadınsı durabilir o hatlara sahipseniz. Abartılı kaçabilir.

6 haziran 2023 18:09

10. Süslü lütfen buraya bakma, debdebeli şafatlı bir düğün değil normal modern bir şey ise bu elbise tam olur, kumaşı önemsiz. ütüsüyle ayakkabınla çantanla gayet güzel olur. hele ki senin bir yakınının düğünü değil ise sakın kasıp çabalama fırfırlar kuyruklar şifon silsilesi payet tufanı ı ıh sndkgkskfkl millet artık yakınının düğününde bile kasıntı şeylerden uzak duruyor düğünün konsepti o tarz değilse.

Çok kasmadım ama hoş giyindim vaybı lazım bu tip düğüne, kanırttım ve kastırdım değil. Ayrıca ikinci attıklarından 2. Olabilir belki ama 1 ve 3 çok ama çok ama çok kötü. Lütfen bana inan 🙏

6 haziran 2023 18:28