"şu marka, şu model koltuk aldık, çok rahat, bulutların üzerinde gibiyim adeta diyebilecek olan var mı?

önerilerinizi bekliyorum. öncelik rahatlık. fiyat aralığı önemli değil, duruma göre elemeyi kendim yaparım:)

1. suslu bizde mobilya bakiyoruz salona.dun soru acmistim hatta kelebek mobilyada serenity efsane rahat.pria takimi cok cok guzel 10 sene garantiliymis ama rahatsiz bence.biz cok uzunuz uzun ve genis koltuk bakiyoruz bide.kaynak oldum biraz ozur dilerim :( dogtas exclusive de carlino efffsane otesi rahat.yumusacik cok cok guzel yani ama eni dar bizim icin ama mutlaka bakin dediklerime gercekten oturunca anliycaksiniz.

22 aralık 2020 13:20

2. ikea kivik. çok memnunuz.

22 aralık 2020 13:22

3. https://www.suslusozluk.com/soru/salon-takimi-alacagiz-memnun-kaldiklariniz

kelebek serenity ve dogtas carlino en begendiklerimizdi.dogtasin gorselini cok begenmedik ama cok rahat sadece dar.siz de bakarsaniz burayi guncelleyin nolur suslu biz bugunde cikicaz bakmaya.bizim evdeki koltuklar cok guzel gorsel olarak ama sert.arkadaslarim falan illallah ediyor uyuyakalinca :) bide malum hep evdeyiz insan uzanmak istiyor tv karsisinda.

22 aralık 2020 13:37

4. bu arada istanbulda misiniz? biz bugun modokoya gidecegiz eger begenirsek rahatlik olarak yazayim buraya.

22 aralık 2020 13:38

5. Doğtaş pişmanlıktır demeye geldim. 2 3 ay koltuğu bekleriz, sorun çıkarsa bir 2 3 ay da onu bekleriz hiç sorun değil vaktimiz bol diyorsanız tavsiye ederim. Ekşın oluyor beklerken yerlerde oturmak yatmak falan.

22 aralık 2020 13:39

6. ikea kivik +1

Koltuk o kadar rahatki bir zaman sonra rahatlığı sorun olmaya başlıyor. Götümüz başımız kaydı koltuğa gömülmekten.

22 aralık 2020 13:45

7. soru sahibi dogtasi eleyelim :)

22 aralık 2020 13:53

8. süslüler ben de en rahat koltuk arayışıyla yola çıkmıştım. öyle de yaptık satın aldık çok da iyi bir yerden satın aldık fakat sürekli oturmada inanılmaz derecede bel ağrıtıyor. özellikle yaslandığınız arkalıkta bir yastık varsa daha da kötü çünkü o yastık yumuşaklıktan şekil değiştiriyor hep öyle kalmıyor. yastıksızsa daha iyi ama o zamanda modele bağlı olarak sırtınız çok geriye gidebiliro da ayrı bir rahatsızlık.

kalça için omurga için çok yumuşak yüzeyler yanlış seçim oluyor, araştıradabilirsiniz.bir sandalyede oturan insanın omurgasını gözünüzün önüne getirin bir de yumuşak zemin ve sırtlığı olan bir yerde oturan insan omurgasını düşünün.ve sürekli kullanımda zarar kaçınılmaz oluyor.

sonuç olarak koltuklarımızı 4 senenin sonunda kullanmayı bıraktık. eşim doktora dahi gitti şu an ortopedik minder ve sırtlıkla sandalyede oturuyor koltuğu bıraktı. ben de misafir odasındaki sert bir koltuğa geçtim.

22 aralık 2020 14:12

9. İkea kıvık +1 de benden. 175 ve 190 boyunda kocaman insanlarız, 3'lü koltuk ve uzanma koltuğundan l köşe oluşturduk. Valla oturması da yatması da çok rahat.

Hem oturma yeri geniş, hem kolçakları alçak ve düz, hem sırt minderleri çok yüksek değil ve yumuşaklık/destek oranı minderlerde çok iyi. Tüm koltuk kılıfı sökülüp yıkanabiliyor da. Renginden sıkılırsanız sadece kılıf alıp, yenilemiş olunur.

22 aralık 2020 17:15

10. Enza home netha köşe takımı demeye geldim. Ağırladığım misafirler bile rahat uyuduklarını söyledi. Salon takimimla karşılaştırdılar oda cok rahat ama bu daha iyi dediler

22 aralık 2020 19:13