şuan 14 bin tlye kadar bir telefon alacak olsanız hangi telefonu alırsınız?

süslüler bu işlerden pek anlamıyorum baya video izledim xiaomi redmi note 12 pro ve samsung a 34 arasında kaldım. sizce hangisi daha iyi ? başka öneriler varsa onlara da bakmak isterim.

1. Çıkar çıkmaz A34 aldım(yaklaşık 6 ay önce) . O zaman çok araştırmıştım.telefonda pek çok uygulama yüklü, hafıza da yarı yarıya dolu üstüne de aşırı derecede yoğun kullanıyorum.Buna rağmen kasma, donma, ısınma veya şarj sorunu yaşamadım. Maşallahı var. Şu oyun sevdam olmasa rahat 2-3 gün idare ediyor.işlemcisi de sağlam. Üstelik telefon yeni çıktı, yıllarca güncelleme alacak. Benim için eksi bir yönü yok. Ağır ve el yoran bir telefon da değil. Defalarca düşürdüm hiçbir şey olmadı Yani benim gibi hor kullanan biri için bile dayanıklı. Arka kapağının renkleri güzel ama materyali biraz kalitesiz plastik hissiyatı veriyor o da sorun değil zaten kılıfla kullanıyorum

Ben S20FE ve a54 arasında kalmıştım. S20fe tasarım olarak güzel olsa da eski bir cihaz. Yakında güncelleme almayı durdurabilir.

A54'ün kamerası bir tık daha iyi ama sırf kamera için aradaki 5k farka değmez bence.

30 aralık 2023 00:17