1.68 boyunda 65 kilo biri sisman sayilir mi?

1.68 boya 65 kg sisman mi susluler

1. Armut tipli biri kac kgda sisman gorunmeye baslar sizce?

9 ağustos 2023 18:06

2. 😵‍💫😬🫢🤐🫥

9 ağustos 2023 18:06

3. 168'im, armut tipi vücudum var. 63 kg ve üstünde göbeğim baya rahatsız etmeye başlıyor. 60 kg'da ideal gözüküyorum. kas/yağ oranına göre değişir, benim kas oranım düşüktür baya pek hareket etmediğim için. 70e kadar çıktım baya kilolu gözüküyordum 70te.

9 ağustos 2023 18:14

4. Bu benim süslü. Önceden 52 kilo olduğum için bilenlere şaşırıyordu ama yeni tanıdığım insanlar balık etki buluyor. Şimdi biraz spor yapmaya başladım ve kilom aynı kaldığı halde daha zayıf görünüyorum. Vücut yapısıyla da alakalı benim aldığım kilolar kol ve bacaklarımda toplandı, biraz göbeğim çıkmıştı ama ilk giden de o oldu, bel yapım ince kaldı hep.

9 ağustos 2023 18:24

5. 5-6 kilo fazlası olan biri sisman degildir suslu.

9 ağustos 2023 18:47

6. Reis sen bensin ben de senim.65 bile götürüyor ama 1 haftada 70 olmuşum.evdeki adamın dilinde olmasa bile gözünde pek de güzel olmadığımı anlıyorum.vermek istiyorum veremiyorum.su yeni moda olan kolajenden aldım bugün spor mpor derken kış gelmeden en az 62 olmam lazım.çünkü kışın camış gibi yiyip yatıyorum

9 ağustos 2023 19:08

7. 1.68e 63üm. Vücudunun kiloyu nereye aldığına, bacak boyuna, kas oranına kadar bir sürü değişken var bunu belirleyen. Kilolu görünmediğimi söylüyorlar benim. Bacak boyum uzun bi kere ondan olduğumdan uzun görünüyorum ben. Belin inceyse o da avantaj. Çok göbekli biriysen direkt hantal görünürsün mesela bazılarının göbeği hemen çıkmaz bu tarz şeyler. Ben benden birkaç kilo fazlası olan benim gibi birine şişman demezdim belki fiziğine duruşuna göre balık etli derdim ki bana sorarsan dünyanın en güzel şeyi kararında, sağdan soldan yağ fışkırmayan kolların vıcık vıcık sallanmadığı balık ettir.

9 ağustos 2023 20:01

8. Nazlı sabancı baya zayıf duruyor baya, boyu da 168 falandır. Bir storysinde yağ ölçüm oranları fotosunu atmıştı kg 62 yazıyordu kağıtta. Yani yağ/kas oranınıza göre değişir.

9 ağustos 2023 20:47

9. 168 60kgyim. dikdortgen vucut ama bel boslugum var biraz ve cevremdekiler hic gostermedigimi soyluyorlar. kuzenimle ayni boydayiz o 55kg ama ayni duruyoruz. vucuttan vucuda degisir yani.

9 ağustos 2023 21:43

10. mal mısın amk