1 gün boyunca yazmayan flört, ne yapmalıyım ?

1 aydır flört ettiğim biri var. 1-2 kere birlikte olduk ve fena değildi. onun dışında son bi haftadır bayağı görüşmeye başlamıştık. onun dışında sürekli arıyodu saatlerce konuşuyorduk falan. dün sabah bi konuşma ortasında işim var ben sana 2 saate yazacağım dedi ve o saatten beri yazmıyor. ben de yazmıyorum çünkü zaten beni bıçak gibi kesti heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatırken. ne yapmam lazım, sizce başka birini buldu onda mı karar kıldı. bıktım şu duruma düşmekten.

1. Yok yani yazmayı düşünmüyorum zaten ama absürd geldi bi anda bu kadar zaman geçirşrken buharlaşıp yok olması. Ya ayrıca a1 seks işi aşırı random gelişti. Yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum. Kafası falan bayağı uyumluydu bana. Böyle bi hareketle beni düşüreceğini hiç beklemiyordum.

12 ağustos 2023 10:47

2. A1 biliyo musun sürekli böyle yapıyorum zaten ama sonu hep ghostlamayla bitiyor. Bu seferki farklı gelmişti. Gerçekten olabileceğini düşünmüştüm. Kendimi çok şanssız hissediyorum. Çok güzel ve ilgi çekici biri değilim galiba. Bu sebeple hiç uzun ilişkim olmuyor. Şu an cidden gereksiz de olsa bayağı canım sıkkın. İmreniyorum uzun süreli ilişkisi olan biri tarafından sevilen, kibar davranılan ilişkisi olan kadınlara. Hiç sahip olamayacağım galiba.

12 ağustos 2023 10:56

3. farklı bir bakış açısı olsun diye cevaplıyorum süslü ben buradaki erkek kişisiyim. geçen sene flörtümle konuşurken bir haber almıştım ve dünyam başıma yıkılmıştı. ben sana daha sonra yazacağım deyip bitirmiştim hemen konuşmayı daha sonrasında da üzüntüden konuşmak içimden gelmemişti ama bir şey mi oldu, nasılsın mesajı da beklemiştim o kişiden. ne o nasılsın yazdı ne de ben tekrardan dönüş yapabildim.

12 ağustos 2023 11:07

4. Yani umarım telefonu kırılmıştır da yazamıyordur. Ne yapmalısın sence? Unut gitsin. Geçerli bir sebebi varsa gelip kendini açıklardı zaten.

12 ağustos 2023 12:14

5. Evet ben de öyle düşünüyorum. Başına kötü bir şey geldiyse de yazabilir. Ayrıca yanında olurdum biraz bir şeyler hissetmeye başlamıştım yeni yeni. Bence iki kişiyi beraber götürüyordu ve beni salma kararı aldı. Başka açıklama bulamadım maalesef. Ama aşırı üzgünüm keşke bu kadar alıştırmasaydı. Bazıların ne kadar soğuk ve kalpsiz.

12 ağustos 2023 12:20

6. 27 bebeğim ikimizde.

12 ağustos 2023 12:23

7. Evet ve hani dese ki açıkça ben aradığımı bulamadım devam etmek istemiyorum anlıycam. Böyle işim var şu saatte yazacağım diyip ghostlsyınca daha kötü oluyorum.

12 ağustos 2023 12:27

8. Sevgili olmak istiyorsan bi daha flört döneminde sevişme. Zaten seks arayan adam max 1 ayda kaçıyor, bu şekilde gerçek niyetini öğrenebilirsin.

12 ağustos 2023 12:43

9. Süslü haklısın gerçekten ama bi anda gelişti. Alkollüydük ve o an çok istedim. Seks gayet iyiydi, sonrasında beraber duşa girdik çıkınca sarılıp uyuduk ve öncesinde bayağı sohbet ettik falan. Bilmiyorum. Gerçekten o an için yanlış olduğunu düşünmedim. Şu an numarasını silmek istiyorum. Aşırı kırıldım ve üzgünüm.

12 ağustos 2023 12:49

10. Yaşıtız süslü benimde başıma hep aynısı geliyor.

Daha öncesinde uzun ilişkilerin oldu mu ss? Neden böyle yapıyorlar gerçekten anlamıyorum.

12 ağustos 2023 13:40