1 parça kabin bagajında kabin boy bavul alabilir miyim?

süslüler selam, pegasustan yurtdışı uçak bileti alıcam sadece 1 parça kabin bagajı olan bileti seçersem kabin boy bavul alabiliyor muyum yoksa sırt çantası mı olmalı? ilk kez bu biletle uçucam o yüzden emin olamadım

1. Bavul da oluyor, ölçü uymazsa aşağı veririz diyorlar

25 haziran 2023 07:58

2. 1 parça kabin bagajının kilosu 8 ise sırt çantası 15 ve üstüyse valizdir.

25 haziran 2023 08:23

3. Kabin boy bavul alabilirsiniz. Sadece boyutlari ve kilosu belirtilen olculer icinde olmasi lazim. 8 kg da olsa kabin boy bavul tabii ki alabilirsiniz icine 8 kg'den fazla esya koymadiginiz surece sorun olmaz.

25 haziran 2023 08:58

4. Teşekkür ederim süslüler boy ölçüsü yazıyor ama kilo yazmıyor boyutunu da ölçmezler heralde uçağa binerken :)

25 haziran 2023 09:25

5. Araya giriyorum ama benim bildiğim kabin bagajının yanında bi tane el ya da sırt çantası da alabiliyorduk, o değişti mi?

25 haziran 2023 09:28

6. A6, anladım süslü. Ben de birkaç ay sonraya yurt dışı bileti aldım pegasustan ve bende de öyle yazıyor. Geçen senelerde yurt içi uçuşlarımda hep kabin artı sırt çantamla biniyordum. Ne kilo ölçüyorlardı ne de sırt çantama laf etmişlerdi şimdi böyle yazınca şaşırdım.

25 haziran 2023 12:31

7. aaa evet ben de hiç ölçmeye vs denk gelmedim. O zaman kabin boy valiz alabiliyorum ama ekstra bi çanta alamıyorum. Minik kol çantası vs taksam ona bişey derler mi acaba sadece pasaport koymak için yani

25 haziran 2023 13:41

8. İçine ancak cüzdan vs sığan küçük ekstra çantaya bir şey demezler ss. Kabin bagajlarında 8 kg sınırı da kalktı. Artık ağırlığı önemli değil sadece boyutu önemli. Pegasusta böyle yani.

25 haziran 2023 13:53

9. Teşekkür ederim süslülerim boşuna 1k para verip bagaj hakkı alacaktım az daha ❤️ Gidip bavulumu ölçeyim

25 haziran 2023 15:05

10. Kabin bagajınıza ek normal çanta alabiliyorsunuz yanınıza, çapraz çanta falan gibi yani büyük olmayan normal kadın çantası düşünün.

25 haziran 2023 15:36