1 yıl dolmadan boşanan var mı?

çok üzgünüm gerçekten. evlenelim çok kısa bir süre oldu ama boşanacağım. aklı başında bir insan olarak çok büyük bir hata yapmışım kendimi çok kötü hissediyorum. 1 yıl olmadan boşanan var mı aranızda yalnız olmadığımı biliyorum ama yine de kendimi daha iyi hissedebilmek için bu durumu yaşamış olanlardan birkaç bir şey duymak istedim.

1. ay süslü ben bekarım ama 10 yıllık eşinden ayrılmandan iyi değil mi bu neden böyle bir psikolojiye girdiniz

28 haziran 2023 14:44

2. Ben boşanmadim da çevremde çok oldu. Ne duymayı bekliyorsunuz ki hata yapmış olabilirsiniz yani anlasmali boşanmayla hızlı bir şekilde boşanır etkisini az hissedersiniz.

28 haziran 2023 14:51

3. Evliliği hiçbir zaman bir başarı olarak görmedim ama başarısızlık hissinden kendimi alıkoyamıyorum. Bu kadar insanın yürüttüğü bir şeyi ben niye yürüyemedim diyorum kendi kendime.

28 haziran 2023 15:02

4. jhgfdfghjkjhgfd aman süslü yürütenlerde çok aşık sanki illa vardır da çoğu kişi için değil yani

28 haziran 2023 15:04

5. Süslüm sebebi ne çok özel değilse? bende evlilik arifesindeki biri olarak acaba doğru mu yapıyorum yapabilecek miyiz ya ben yürütemezsem herkes nasıl yapıyor daha küçük evlenenler bile yürütüyor ben yapamıcam gibi korkularım oluştu düğüne bir ay kaldı 29 yaşındayım bazen diyorum evlilik küçük yaşlarda delilik zamanlarında yapılacak bi şeymiş şu an herşeyden vazgeçmek gibi geliyor bana

28 haziran 2023 15:09

6. Zararın neresinden dönülse kardır. Tek zarar eğer ki ailelerinize evladınızı evlendirmek sizin sorumluluğunuz diye dünya masraf ettirdiyseniz o. Bu sebeple düğün dernek işlerine ailelerin asla maddi olarak karışmaması gerekli, hediye edebilecekleri miktar neyse hediye edip kenara geçmeliler, gençler kendi güçlerince halletmeli.

28 haziran 2023 15:11

7. Akli basinda bir insan olarak

Basarisiz olmak

Bu soyledikleriniz kendinizi hata yapmayan ve yaptiginda tahammul edemeyen biri oldugunuz izlenimini birakiyor. Tam olarak ne yasandi bilmiyorum ama durumunuza objektif bakacak bir goz iyi olabilir. Sanki bir seyler dusundugunuz gibi olmadi ve bu her seyin sonu olmaya yetiyor gibi. Yani gercekten oyle mi yoksa sizin beklentinizle mi ilgili?

28 haziran 2023 15:28

8. Düğün yapmadık. Olabilecek en az masrafla evlendik.

Çok farklı insanlarmışız ama eşim bunu bana çok yansıtmamış. Ben evliliğe tamamen duygusal bakan bir insanım. Evlilik benim için her anlamda ortak yaşamak demek ama eşim için öyle değilmiş.

Onun istediği gibi olmazsam evi bana cehenneme çevireceği gibi bir sürü tehditler savurdu. 4 gündür ailemin yanındayım bir kez olsun gelmedi. Bu arada da annem kanserden ötürü ameliyat geçirdi. Annemle aram çok iyi değildir. Bu yüzden anneme üzülmemi tuhaf karşıladı, hastanede kalmamı istemedi.

4 ay bile olmadı evleneli. Anlatsam bir sürü şey var daha.

28 haziran 2023 15:29

9. Benim kuzenim bu. 1 yıl dolmadı. Sebebi eşi olacak hıyarın kuzenimi akşam evde ve yemeğini yapmış istemesi. Kuzenim doktor kliniginde çalışıyor haliyle her zaman vaktinde evde olmuyor. Kuzenim de haklı olarak 'seni mi çekicem bilmiyor muydun çalıştığımı' diye boşanıyor işte.

28 haziran 2023 15:37

10. aza tamah eden, mütevazılıktan yana olan kadınların bir kez olsun yüzü gülsün be kardeşim, bir kez ya.

ne kadar süredir sevgiliydiniz ss? bir de uzak mesafe mi?

bu tarz durumlarda sebep ne olursa olsun erkek kadının peşinden gider ya, kurulu düzenini bozmak istemez çünkü, ayrılmak istemez, o yüzden bu kısmı da enteresan geldi.

soruna cevap verecek olursam da evet 1 yıl dolmadan boşananlar var çevremde ama bunların da geneli ya cinsel sebepler ya da aldatma yüzünden. o yüzden seninkini duyunca şaşırdım.

28 haziran 2023 15:40