1 yaşındaki bebek eti sindirebilir mi?

arkadaşım ve onun arkadaşıyla yemeğe gittik çocuğu tam 1 yaşında. 1 porsiyon kuşbaşı yedirdi çocuğa kendisine de ayrı yemek istedi. dişleri daha yeni çıkmaya başlıyor çiğnemeden yuttuğuna eminim. ben bile bazen eti sindiremeyip rahatsızlık yaşıyorum. 1 porsiyon yemesi zararlı değil mi?

1. Yer ve sindirir sorun yok.

22 ekim 2020 16:11

2. yani annesi çocuğunu düşünmez mi sizce? başkasının çocuğu için buraya soru açmazsınız artık ya, dış kapının dış mandalısınız sonuçta.

22 ekim 2020 16:17

3. Benim yeğenim kılçıklı hamsi yiyodu bir yaşında swh bi şey olmaz

22 ekim 2020 16:21

4. Ne anneye ne bebeğe lafım var burda. Genel olarak bebek sağlığıyla ilgili bir soruydu. İlerde ben de anne olabilirim çevremde küçük çocuklu biri olmadığı için merak ettim. Ne meraklısınız her soru soranı taşlamaya insanı sözlükten soğutuyorsunuz

22 ekim 2020 16:27

5. benim kuzenim 1 yas dogum gununde kiymali pide yiyip,ayran icmisti sjhsgsgahahs bende sok olmustum hopur hopur goturdu valla bi sikintisi da yok.

22 ekim 2020 16:33

6. annesine sorardınız o zaman? milletin dedikodusunu yaomaya soru açıyosunuz anneliğini eleştirmeye yer arıyosunuz bi de gelmiş ilerde anne olcam merak ettim şu bu. aynen bacım yok etrafımızda sizin gibiler hiç bilmiyoruz

22 ekim 2020 16:41

7. Bebeklerin dişi yok ama damakları çok sert. 8 aylıkken bebeğim beni ısırıp baya morartabiliyordu. Damakları eğer sinir yoksa ve iyi pişmiş bir etse gayet de parçalar, rahatsız olsa yemez zaten.

22 ekim 2020 16:45

8. Aynen anonim8 sizin gibi ayak kokan influencerlar diye dedikodu yapmak varken bunu seçtim haklısınız :d

22 ekim 2020 16:47

9. cevaplarda dünyanın ennnnnnn saçma linçini yemişsiniz

soru sahibi anneye bir şey dememiş niye dedikodu yapmış olsun ki :d merakından soruyor belki? sanki buradaki soruların hepsi 300 iq sorularıymış gibi

22 ekim 2020 16:55

10. Sırf öyle dedin diye ölene kadar saçma sapan sorular sorular soracağım sen de okuyup ağlayacaksın hadi bakalım

22 ekim 2020 17:49