10.10 geçe randevum vardı koştur koştur yetiştim?

doktor hn maalesef kakara kikiri peşinde bekliyorum öyle. özel hastanedeyim bir de. bıktım bu ülkenin her kurumunun rezilliğinden. bir yere işim düşecek diye korkuyorum resmen. işimizden gücümüzden feragat edip geliyoruz para bayılıyoruz üstüne 20 dkdir bekliyorum ve yetiştirmem gereken işim var:) ne yapmalıyım yani böyle bir durumda?

1. Aynen git böyle yüzüne söyle bakalım

16 ekim 2024 10:29

2. randevu saatim geçiyor diyebilirsiniz. daha ne kadar beklerim tahmini diyebilirsiniz. bunu sormanız mı gerekiyor muydu buraya gerçekten ?

16 ekim 2024 10:31

3. gelip buraya yazacağına sekreterine derdini söyle karşındakiler çözüm sunabilir. ama senin niyetin negatiflik saçıp dedikodu yapmak gibi duruyor.

sabah sabah ben de sana negatiflik yaptım aljfhjkflg al işte

16 ekim 2024 10:49

4. süslü valla öyle devlet kurumana, belediyeye işim düşünce daha gitmeden geriliyorum acaba hangi asalakla muhatap olucam diye. bilal erdoğana katılacağım aklıma gelmezdi ama bi ara öğretmenler memur olmak için atanıyor gibi bir şey demişti bu sözü al bütün makamlara koy. herkesin derdi yatarak, kötü iş yaptığında göze batmamak ve devletin sırtından, kurumlardan geçinmek olmuş.belediyenin bir kurusuna gidiyorum dünyanjnen şevkli işlerinden biri olabilir mesela yaş pasta yapımı, kadın o kadar ruhsuz ve donuk işini kötü yapan biri ki her seferinde hayret ediyorum.

16 ekim 2024 10:53

5. doktorun sekreteri asistanı her neyi varsa gidip merhaba, randevu saatim geçiyor benim de epey acelem var, işyerinden bekliyorlar, doktor da müsaitse hemen alabilir mi diye sorabilirsin mesela.

yani 10 seneyi geçti kurumlarla, devlet memurlarıyla efendime söyleyeyim kuruluşlarla iş yapıyorum, biraz nezaket ve asgari iletişim becerisinin çözemediği çok az sorun gördüm

16 ekim 2024 11:14

6. ne yaptin muayene oldun mu?

16 ekim 2024 11:30

7. Bilal erdoğan'dan da quote vermezsin ya djfkdjdkdfkl allah birdir demiş olsa hadelen oradan tepkisi uyandıracak, ismi 'bilal'e anlatmak' kalıbına inspireyşın olmuş bir boştan alıntı yapacak kadar gerçeklik duygunu kaybetmezsin sjfkdjdkfkl

16 ekim 2024 12:18

8. Kızlar dememiş olabilir miyim sizce? Çağıracak doktor birazdan bekleyin lütfen deniliyor. Neyi bekliyorum diyorum göz devirmeler yaşanıyor:) oldum muayene, şimdi başka bir hastaneye geçmek zorunda kaldım öğleden sonraya zor aldım randevu doktorun yemek çay sigara yapmasını beklerim artık 2ye doğru muayene olabilirsem şanslı sayarım kendimi:) hastanede çalışanlar kendilerinden başka iş yerleri ve çalışan olduklarından bir haber bir de öğretmenlerde görüyorum bu durumu. Aksini iddia eden sağlıkçı ya da eğitimcidir ahahahahaah

16 ekim 2024 12:34

9. Burada bir şikayet var. anlayamayanlar var bakıyorum. Her yerde olduğu gibi kurumlardaki gevşeklikten bahsediyor arkadaş..

16 ekim 2024 12:37

10. benim gittiğim özel hastanede girişte kayıt yapan görevli doktora gidip hastayı söylüyor. sonra içeri almak için de yine o geliyor buyrun girebilirsiniz diyor. doktor hiç çağırmadı şimdiye kadar. acaba öyle bir şey mi dedim sizinki de ama sizinki bayağı hastayı sallamamakmış meğerse. paranla rezil olmak böyle bir şey sanırım.

16 ekim 2024 12:53