15 bin kozmetik bütçesi ayırdım. sephoradan neler alabilirim?

yeni işe başladığım için kendime sıfırdan makyaj çantası oluşturuyorum süslüler. karmadan yağlıya dönük cildim var. esmer tenliyim. memnun kaldığınız makyaj malzemelerini yazarsanız çok sevinirim

1. nars light reflecting fondöten, kapatıcı, pudra olarak set halinde memnunum. karma cildime uyumlu. akne yapmadı.

allık da nars öneriyorum çünkü çok pigmentli olduğundan en mini olanını bile alsanız 2 yıldan fazla kullanırsınız.

aydınlatıcı benefit cookie.

bronzer nars laguna ve benefit hoola dönüşümlü kullanıyorum. ikisinden de memnunum. akne yapmadılar.

28 temmuz 16:12

2. Merhaba süslüm, yeni işin hayırlı olsun, sana bir sürü güzellik getirsin.

ben benefit'ten 4 ürün almıştım. çok memnunum, aydınlatıcı dışında hepsini mini boy aldım çünkü aralarında en son 1000 tl fark vardı. küçüğünü alırsanız bence sizi idare eder.

BENEFIT COSMETICS - Hoola Bronzer

Benefit - Shellie WANDERful World - Seyahat Boy Allık (en sevdiğim allık, yüze çok tatlı bir pembelik getiriyor.)

Benefit - Crystah WANDERful World - Seyahat Boyu Pudra Allık

Benefit - Terra WANDERful World - Seyahat Boyu Allık

Benefit - Cookie, bunun küçük boyu yok ama büyük boyutunu aldığın zama başka hiçbir aydınlatıcıya ihtiyaç duymacaksın.

Huda Beauty - Easy Bake Loose - Sabitleyici Pudra bende Pound cake var çok memnunum. <3

28 temmuz 16:21

3. Ben de kapsül bir makyaj çantası oluşturmaya çalışıyorum. O yüzden araştırmalarım sürüyor :d sepetim de yaklaşık bu civarlarda. Şöyle bir sepet yaptım:

-huda beauty easy bake sabitleyici pudra

-charlotte tilbury airbrush sabitleyici sprey

-ysl touche eclat blur makyaj bazı

-ysl make me blush powder allık

-benefit kaş sabitleyici

-benefit cookie aydınlatıcı

Daha eksiklerim var ama şimdilik bu şekilde

28 temmuz 16:33

4. benefit cookie aydınlatıcı demeye geldim, ah ah paraya kıyamıyorum şu aralar en yakın zamanda kıyacağım :D

28 temmuz 16:34

5. cookie aydınladıcı huda pudra pound cake

28 temmuz 16:37

6. bobbi brown baz ysl bazdan daha iyi. ruj da mac thanks its mac öneririm sephora değil ama. kapatıcı tarte shape klasik olan medium sand rengi

28 temmuz 16:39

7. A4 bobby brown vitaminli nemlendici bazından mı bahsediyorsunuz

28 temmuz 16:45

8. ya soruya yanıt değil de dior backstage glow palette universal ile aynı fiyata benefit highlighter nedir acaba, çok mu iyi hakkaten?

28 temmuz 17:24

9. a3 evet cam kavanoz olan. süper

28 temmuz 17:38

10. eğer çok sorunlu bir cildiniz yoksa dior backstage face&body fondöteni ben çok beğeniyorum. incecik ve çok sağlıklı gösteriyor, kapatıcı bile kullanmıyorum bununla birlikte. mac'in face&bodysi de çok güzel ve gramaja bakınca çok daha uygun fiyatlı oluyor sephora diye özellikle belirttiğin için onu öneremedim

28 temmuz 19:00