163/4 boya 40 numara ayak normal mi?

önceden hiç takılmıyordum 39 giyerdim genelde ama farklı tipte ayakkabı giymezdim. şimdi yeni bir ayakkabı aldım 39u bariz çok sıktı, kalıbı dardır ama esner dediler ama parmak ucum da değiyordu yani. 40ta olması gerektiği gibi oldu, parmak ucu da. pahalı da bir ayakkabıydı aşırı arada kalarak 40ını aldım maalesef ama giydikçe garip gelmeye başladı ayaklarım özellikle boyuma göre kocaman duruyor gibi geliyor, yeni kompleks kilidi açıldı asljfasd neyse bu boylarda olup 40 giyen var mı merak ettim, hep uzun kızların böyle. bir de bir detay olarak kilo aldım (25 civarı, fazla yani), kilo verince numarası küçülenler falan duydum da o bence yanlardan şişkinlikle ilgilidir gibi geldi, kemik boyu nasıl değişsin, parmak ucum değiyordu. ayakkabı pahalı olduğundan hala daha giyemiyorum değişim süresine de çok az kaldı aslkjdf neyse son olarak 2 sorum var: 1) bu boylarda 40lı numaralar giyenler var mı, size nasıl geliyor bu durum, başkalarından hiç bununla ilgili yorum aldınız mı? 2) sizce ayakkabıyla ilgili durumda doğru mu düşünüyorum, kilo versem de kemik boyu haliyle kısalmayacağından 40 no. alarak doğru bir seçim mi yapmışım? yoksa 1 numara falan küçülür mü 25-30 verirsem :( biraz ömürlük bir ayakkabı oldukça da pahalı, arada kaldım çok

1. Yarın gel fırında kürek olarak işe başla

13 ağustos 2023 14:13

2. A1 kalbin yok.

13 ağustos 2023 14:19

3. 173 boy ile 41 numara giyiyorum, hiçbir standarta uymak zorunda değiliz, teşekkürler

13 ağustos 2023 14:31

4. Kadinlar olarak ne yana donsek baska dismorfobi :( ben de ayni boy ve numaradayim bu sende bir rahatlama saglayacaksa.

13 ağustos 2023 15:58

5. Ben de 39-40im ayni boy. Tarakli da ayaklarim. Benim ellerim de buyuk

13 ağustos 2023 22:17

6. ben 163-164 falanım 35-36 giyiyorum ama 90 küsür kiloyum süslü ayaklarım beni taşımıyo. herkesin kusuru var takma nolcak ayak amk işte. hem fiziğin inceyse büyük ayak ince bilek çok güzel duruyo

13 ağustos 2023 22:21

7. Ayağı kafana takacağına kilo ver bence. 25-30 kgdan sanki 2-3 kilodan bahseder gibi bahsetmen aşırı korkunç

14 ağustos 2023 01:21

8. 30 kilo fazlan varsa vücuduna ilişkin kafaya takman gereken şey sence ayak numaran mı süslü? baya obeziteden muzdaripsin 39 mu 40 mı düşüneceğine git de kilo ver.

14 ağustos 2023 01:25

9. a2 duyarını s2m kanka

14 ağustos 2023 01:57

10. 172yim 40 numara giyiyorum 15 20 kilodan fazla alınca artıyor numara bi tık ayak uzunluğu değişmese bile. 39 40 giyiyorsam 40 41 giyiyorum diyeyim kalıba göre değişiyor. Özgüvenimde bir sıkıntı yok memnunum. Büyük kaba ayakkabılari seviyorum bir de büyuk numara giymemein üstüne o yüzden ayakların kaç numara sorusunu çok fazla duydum. Dalgası da geçildi. Ben etkilenmiyorum ama kötü niyetli bir dalgaya alma durumu varsa ağzının payını veririm. Normal buluyorum ya değiştiremeyecegim şeylere takılamam, kompleks yapamam. Hatta sevgilimle ayakkabı numaramız aynı gibiydi sjsjsj aynı evde yaşasak pahalı ayakkabıları bile alıp beraber giyeriz işte ekonomi diye takılırdım. 36,5 takıntılı kokuşuk bir erkeğe gelirseniz de gönül rahatlığıyla yallah deyin siz de. Her yerimiz bitti bi ayağımiz kaldı ağza sakız yapmadıkları zaten. Bir negatifliğini görmedim yani erkek reyonundan da alışveriş yapabilmem istediğim modelde numara bulabilmem de artısı. Aldığınız ayakkabı da düzse öyle ayaktan çıkmalı ay büyük oldu derecesinde bol gelmez kilo verince bir tek topuklu ayakkabıda ayak öne kayma problemi oluyor ama dedigim gibi ciddi bir fark değil.

14 ağustos 2023 02:24