17 yaşında olup olgun erkeklerden hoşlanmak?

kızlar lise sondayım ama gözüm genelde yaşıtlarımda değilde kendimden büyüklerde ama baya yaş farkı olan kişileri de beğenebiliyorum bazen mesela öğretmenimi vs he eğer öğretmen hayranlığı herkeste olur falan derseniz öyle değil mesela bu aralar acayip şekilde hakan yılmaza bayılıyorum oturup saatlerce adamın dizilerini falan izliyorum baba eksikliğini kapatma gibi bi durumda yok babam yanı başımda aramızda gayet iyi böyle garip hissediyorum biraz tavsiye vermek istiyen süslü ablalarım?

1. olabilir böyle şeyler belki bi kaç sene sonra geçer belkide hep böyle devam eder bilemem ama ileride olgun erkekleri sevsen sorun olmaz bence yaş farkı

3 şubat 2018 18:40

2. ben de öyleydim. 25 e kadar öyle oldu hep kendimden büyük erkekleri beğendim onlarla vakit geçirmekten hoşlandım çünkü olgun erkek daha cazip geldi. akranlarım çocuksu geldi hep muhabbetim uymadı tavırları hoş gelmedi yani oluyor öyle bu bir dönem. 30 yaşındayım şimdi şimdi biraz değiştim 40 lı yaşlardaki erkekler daha bir başka 50 ler babam yaşında olduğu için ilgimi çekmiyor mesela. beğeni yaşa bakmıyor ablacım senin olgunluğunla ilgili bu biraz da. 17 yaşında 50-60 yaşındaki adamları beğenmiyorsan çok da sorun edilecek bir şey değil bu.

3 şubat 2018 19:00

3. 4. anonim aslında bi kaç gündür can sıkıntısından avrupa yakası izliyorum ve orda rastgele açtığım bi bölümde çıktı karşıma. osmanın girdiği bölümü soran soruyu da gördüm şimdi ordan başliycam skflskf

3 şubat 2018 19:56

4. 2. anonim zaten o yaşlarda birinden hoşlansam ve o kişi bana baksa bu direk pedofili ve iğrenç bişey bunun da farkındayıö mesela levent yüksel ve sevgilisini gördüğümde garipsedim bi ayy faln dedim yani ama yinede gözüm hep 30 lu yaşlı insanlarda he şuan hakanın 48 yaşında olduğunu öğrendim buda beni şok etti ama hiç yaşlı duran bi insan değildi:(

3 şubat 2018 20:02

5. teşekkür ederim cevabınız için yanlış anlamadım kesinlikle dikkate alıcam bu dediğinizi

3 şubat 2018 20:16

6. bende öyleydim süslücüm. 17 yaşındayken benim erkek arkadaşım 26 yaşındaydı. asla yaşıtlarımla çıkmam, asla benden 1 yaş büyük biriyle bile flört etmem çünkü erkekler geç olgunlaşır diyordum. hala da öyle düşünüyorum ama istisnalar oluyor arada onu öğrendim artık. normal bence illaki aradığınız kriter, beğendiğiniz özellik olan yaşıtınız erkekler de olacaktır ama önemli bir detay değil yaş sadece sayı bana kalırsa. bu dediğim de 17-30küsür anlaşılmasın öyle tabiki fark uçurum ama garip hissetme demek ki sen de yaşıtlarına göre olgunsun ve o tarz erkeklerden hoşlanıyorsun :)

3 şubat 2018 20:40

7. soru sahibinden özür dileyerek sormak istiyorum

2.anonim 17 yaşlarındayken ''25'ime gelirsem artık bendne büyüklerden hoşlanmam çünkü 40 yaşındaki biri çekici gelmez.''diyor muydunuz yoksa o zaman da ''25 yaşındaykende 40 yaşında birini beğenirim,daha cazip gelir.''mi diyordunuz?

(yazar: raspberry) oyaşlarda nasıl bir ortamdan buldunuz yaşça büyük sevgili?hiç pedofili benzeri bir şey olabileceğini düşünüp korktuğunuz oldu mu?önceden sevgiliniz olmuş muydu yoksa o ilk miydi?(eğer çok özel bulmazsanız soruları cevapları merak ediyorum.

3 şubat 2018 21:13

8. Pedofili, ergenlik öncesi çocukları cinsel yönden çekici bulan psikoseksüel bir hastalık. 17 yaşınızda 25 yaşındaki biri tarafından beğenilmek pedofili kapsamına girmez. 1 yıl kadar beklerseniz hukuk halinde legal bir iş yapmış oluyorsunuz zaten.

3 şubat 2018 21:25

9. ay tesadüfen gördüm ben 2. anonimim yok hiç demedim öyle 25 ken de 40 yaşındaki erkekler hala daha cazip geliyordu yani ben hep olgun erkek sevdim. hafif kır saçlı yüzündeki çizgilerde yaşanmışlıkları olduğu belli olan erkekleri sevdim. soruna cevap oldu mu 10. anonim?

3 şubat 2018 21:54

10. merhaba 10. anonim.kuzenimin arkadaşıydı ben o şekilde tanışmıştım ama zaten arkadaş çevrem hep benden büyük insanlardan oluşuyordu. yaş olarak benden o kadar büyük olan ilk sevgilimdi. pedofiliyi açıklamış bir süslü zaten. hiç o tarz bir şey düşünmedim, o şekilde yaklaşmadı bana çünkü. bugün "ben böyle bir insanım" diyebiliyorsam onun katkısı çok büyük, beni çok büyüttü. ha yürütemedik çünkü ben lisede gündelik şeyler yaşarken üni sınav stresi,dershane peşinde koşarken o çalışıyordu, hayatında bir düzeni vardı ve evlenmek istiyordu :)

3 şubat 2018 23:48