17 yaşındaki erkek kardeşim arkadaşlarıyla tatile gidiyor ben 23 yaşındayım hiç gidemedim kıskanmakta haksız mıyım?

20den önce bana asla izin vermediler. 20den sonra da gidecek arkadaş bulamadım. o kadar kötü hissediyorum ki kendimi.

1. Haklısın ben olsam evde kıyamet kopartırdım. Ben üniye geçince annem tatile izin cart curt demişti abim gitti birinci sınıfta dedim o bi daha hazırlandı yaşı şuydu fslan dedi dedim daha başarılı olduğum için (gizlinot: Tekte girdiğim üni de abiminkinden baya iyiydi) mi tatile gidemiyorum şu an. Velhasıl gittim.

18 temmuz 01:06

2. kız çocuk/erkek çocuk ayrımına dair hiçbir veri olmadığı için şu durumda net haksızsınız. tatil için sizin olgunluk seviyenizi 20 yaşında uygun görmüşler ya da zamanla daha esnek ebeveyn olmaya başlamışlar. ne güzel ben çektim kardeşim çekmiyor diyeceğinize kıskançlıktan tırnaklarınızı kemirmeniz normal değil.

18 temmuz 01:45

3. Kıyamet koparmadım a1 ama sitem ettim.

A2 bu bile kız erkek ayrımına gayet net ve açık bir örnek. Bana da kimse evin büyük kız çocuğunun küçük erkekten geç olgunlaşacağını söyleyemez. Kardeşimle aramdaki olgunluk farkını da sana açıklamayacağım. Ama ben haklı olduğumu düşünüyorum.

18 temmuz 03:13

4. A2de mesneviden ders almış bir norveçli edası var

18 temmuz 03:40

5. haklı olduğunu düşünüyorsan sorma o zaman. sana hak veren kişi de meşhur sözlük a1'i. güle güle kıskançlıkla hayatınıza devam edin.

18 temmuz 07:04

6. böyle leş bir toplum olamaz ya.

kadınları toplumsal hayattan kasten geri çekip, ellerindeki özgürlüğe ipotek koyup, motor becerilerini her alanda kısıtlayıp böyle muhtaç ve izne tabi büyütüyorlar.

sonra da karşılarına geçip alay ediyorlar.

yok efendim onu giyemezsin, yok efendim kadınlar araba kullanamaz, yok efendim kadından yönetici olmaz, yok efendim kız gibi bik bik

tam bir kalleşlik bu toplumun yaptığı.

neffrett ediyorum nefret.

işte bu yüzden sonuna kadar feminizm. bize burda kızıyorlar işte kendi hesabını kendin ödeyince enayi diyorlar. bu köpeklerin bir kılına bile muhtaç olmadan bütün kaynaklara bizim sahip olmamız lazım. açın artık gözünüzü, iş kurun, tatile gidin, isyan edin, patron olun.

bir nesil çocuk yapmasa bunlar hizaya gelecek de bu aptal toplum annelikle öyle güzel zehirlemiş ki kadınları, ilk adımını atan kız çocuğunun eline oyuncak diye bebek verince o kadının da annelik duygusundan vazgeçmesi biraz zor oluyor tabi.

elinizden geleni yapın kızlar, bunlara, bu erkolara, bu topluma muhtaç olmayın, yıkın yakın her şeyi. yeter ya.

18 temmuz 10:10

7. 25 yaşımdayım tek başına tatile  çıkmam hala yasak diyeceklerim bu kadar. yani değerini bil en azından çıkabiliyorsun, bu yaz çıkmaman senin beceriksizliğin ✨

18 temmuz 10:22

8. a5 👏🏻👏🏻 ama zor olduğunu düşünüyorum dediklerinin şu süslüde dahi sürekli görüyoruz olmayacağının emarelerini

18 temmuz 10:25

9. a6 maalesef o kadar haklısın ki.

zaten inatla fırsatını bulduğum her soruda yazıyorum bunları. ama yok geçmiyor.

o kadar kapalı ki kadınlarımız. artık kadınlarımıza da kızmaya başladım.

bu kadar mal olunmaz ya, gerçekten bu kadar edilgen olunmaz.

sonra başlarına gelen türlü şeylerle isyankar olmak zorunda kalıyorlar ona üzülüyorum.

doğduğunuz gibi isyankar olmanız gerekiyor sizin. uslu kızlardan gına geldi yani.

18 temmuz 11:36

10. türk kadınını şöyle özetleyeyim.

başörtünün zorunlu olduğu ülkelerde kadınlar çarşaflarının altına fantezi kıyafet giyerken, baş örtü diye tül takıp saçını yine de ucundan kıyısından gösterirken türk kadını ülkesinde böyle bir zorunluluk yokken sadece toplum onayı ve ailesinin onayı için çarşafa giriyor, başını örtüyor.

bu kadar mallar işte, bu kadar korkaklar.

aman kimse asi demesin, aman kimse adı çıktı demesin.

bütün kızların adı çıksa adı çıkacak kimse kalmaz.

18 temmuz 12:31