+18 bir vajinal koku sorusu iğrenç?

öncelikle cinsel hayatım var, vajinal bir problemimde yok. mantar, tuhaf akıntı, kaşıntı, ama öyle bir koku var ki... soğan gibi, leş gibi çürümüş soğan. midem ağzıma geliyor. akıntım gayet şeffaf su gibi ve her zamanki miktarda gayet sağlıklı hissediyorum kısaca ama o soğan kokusu beni öldürecek. bu ikinci kez başıma geliyor geçen sene bu zamanlarda yine başıma gelmişti. acaba soğanlı yemeklerle, soğan doğrarken elime sinen kokuyla vs alakası var mıdır yoksa direkt bir doktora mı gideyim? ne yapmam gerek bilmiyorum? öleceğim ağır kokudan.

1. tabi ki de doktora git bu denli tiksinerek anlattığın bir koku nasıl doğradığın soğandan olabilir

7 mayıs 2021 15:58

2. Çok soğanlı, sarımsaklı, baharatlı tüketilen yiyecekler vajina kokusunu etkiliyor. Yediklerinize dikkat edebilirsiniz. Ya da idrar yollarınızda bir enfeksiyon olabilir

7 mayıs 2021 16:05

3. Süslü belki tuhaf gelecek ama ben kendi yaptığım soğanlı yemekleri yediğim zaman bu koku oluyor. Ama annemin yaptığı yemekleri zaman olmuyor. Onun dışında bir kaç kere cinsel ilişki sırasında bu kokuyu duydum ama o sıra bildiğim bir enfeksiyonum yoktu kendi kendine geçti sonradan. Takipteyim.

7 mayıs 2021 17:17

4. Anonim 3 gerçekten bende cok nadir soğanla yemek yaparım ve 2 kere yaptım ikisinde de aynı şey bayılıcam gerçekten hiç sevmiyorum kokusunu da

7 mayıs 2021 18:58

5. Ne zamandan beri var adet öncesi sonrası sırasında kokuda değişiklik oluyor mu ss

7 mayıs 2021 20:45

6. çiğ soğan yediysen olabilir belki

7 mayıs 2021 21:13

7. kıyafetli oturur pozisyonda vs de koku geliyor mu yoksa elle dokununca kokladında mı geldi?

8 mayıs 2021 07:25

8. Çiğ soğan yedim, adet sonrası ve kıyafetle değil sadece elimle dokununca

8 mayıs 2021 11:54

9. e tamam soğan sarımsak yapıyor bunu, korkma süslü, bol su iç limonlu, 3-5 gün de yeme bir şey olmaz

8 mayıs 2021 19:45