1k1e ozan zeynep'i aldattı mı?

süslüler az önce instagram'da denk geldim zeynep sen beni aldattın mı diye soruyordu ve ozan da o zamanlar ben sana deli gibi aşık değildim diyor, şok içinde kaldım. ayrıca yorumlarda birisi ozan'ın zeynep'i aldattığı kadını bu olaydan sonra hayatından çıkarmadığından falan bahsetmiş, cidden ozan bu olaydan sonra o kadını hala hayatında mı tuttu? bir arkadaşımın da başına aynısı gelmiş de ondan soruyorum :d

1. (link: https://www.instagram.com/reel/Cvp6U0tNnVV/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Link)

23 eylül 2023 13:11

2. Evet ya öyle bir sahneden sonra diğer bölüm hiçbir şey olmamış şekilde devam etti. Arada sadece zeynep derya hakkında laf soktu o kadar. Sanki o sahneyi çektiklerine pişman oldular da o yüzden bir daha bahsini açmadılar gibi. Hayatından çıkarmadığı da iş arkadaşı olduğu için.

23 eylül 2023 13:15

3. Evet aldattı, ilişkinin başlarıydı ve zeynep o zaman öğrenseydi ilişkiyi sonlandırırdı, ama çok sonradan öğrendi

23 eylül 2023 13:15

4. Ozan iki kere mi aldattı o zaman? Çünkü sizin dediğinizde zeynep hiçbir şry olmamış gibi takılıyor ama ben zeynebin küstüğünü, ayrıldıklarını evleri ayırdıklarını sonra zeynebin affettiğini hatırlıyorum. Mal gitti affetti dndkcjddkl

23 eylül 2023 13:25

5. Ya ben hiçbir zaman düzenli izlemedim bu diziyi ama çok üzüldüm niye böyle bir senaryoya ihtiyaç duydular ki. Cidden kalbim çok kırıldı o sahneyi görünce bütün erkekler mi aynı acaba diye düşünmeden edemedim.

23 eylül 2023 13:27

6. Hayır a4 Zeynep ozandan ozanın bunalım döneminde ayrıldı. Ozan boşvermiş gibi takılıyordu, Zeynep e saçma sapan davranıyordu o duruma isyan etti ayrıldılar. Aldattığı için değil yani sonra tekrar barıştılar zaten o sırada yeni eve geçtiler

23 eylül 2023 13:34

7. evet aldattı derya ile maalesef. bence de böyle bir dizi için gereksiz drama. ufak kıskançlıklar vs. komik olabilir ama baya aldatma vardı.

hatta sanırım zeyneple ozan bir otele gidiyor, yağmurdan ıslanıp odaya geçiyorlar. sonra ozan anlatmaya başlıyor işte senle bir kere yine böyle ıslanmıştık sonra odaya gelip sevişmiştik falan diyor. toplantı vardı vs. zeynep yoo o ben değildim demesiyle ozan'ın aldattığı ortaya çıkıyor:d böyle de bir salaklık ozan'ınki yani.

23 eylül 2023 13:35

8. Aaaa tamam kızlar hatta erkesi gün zeynep kabusla uyanıyordu, kabus gördüm beni aldattığını anlatıyordun falan diyordu, ozan da o gerçekti diyordu, zeynep baya bu durumu ozana sıfır kızarak sindiriyordu falan. Yuhhhh ya oha cidden bunu nasıl yapmışlar ki. Ve derya karakteri de gayet duruyordu ozanla her gün dip dine çalışıyorlardı. Gerçek hayatta mümkünü var mı şu durumun cidden?

23 eylül 2023 13:37

9. O dizi biraz öyle ya. Turkmax bölümlerinde de zeynep işten ayrılıp psikoloji okuyordu ama sonra onun da bahsi geçmedi hiç. Bu arada youtubeda bölümler sıralı görünüyor ama bazı bölümler karışık. O olaydan sonra Zeynep ozan'dan ayrılmıyor sürekli laf sokuyor. O ara ozan'ın kardeşi cem yılmaz bunlarda kalıyor. Zeynep onunla ilgileniyor. Sonra cem yılmaz gidince zeynep aldatılmanın da etkisiyle aşırı bunalıma giriyor. O bölümde bir yüzleşme yaşıyorlar. Ozan derya'yla telefonda konuşuyor, zeynep'i anlatıyor. Zeynep elinden telefonu alıyor bağırıyor. Sonra karşılıklı ağlayıp barışıyorlar.

23 eylül 2023 16:24

10. Bu arada ozan aşırı şerefsiz bir insan. Zeynep bunalıma girmişti saçlarını sarıya boyatmıştı, tel falan taktırmıştı. Ozan o dönem Zeynep'ten ayrılacaktı. bunu da derya'ya anlattı. Sonra zeynep hamile kalınca vazgeçti ayrılmaktan. O bebeklerini de kaybettiler. Ozan hep derya'yla çalışmaya devam etti ve zeynep'le sevişmeleri dahil her şeyi ona anlattı.

23 eylül 2023 16:26