2 buçuk yaşındaki çocuğa fön çekilir mi?

yeğenim kıvırcık saçlı ama saçı düz nasıl olurdu merak ediyorum bir kerelik fönle düzleştirsem saçı yıpranır mı?

1. e heralde kafatasi yanar yavrucagin. resmen istismar ediyorsunuz cocugu merak ediyorum ne demek bahaneye bak

26 ocak 2021 18:12

2. Ay herhalde düşük ısıda düzleştirmekten bahsediyorum sanki ütü bascam dedim hayret bir şey istismar demişsiniz bir de yok artık

26 ocak 2021 18:14

3. Ay hayır 2 yaş bebek daha. Ben 6-7 yaşındaki kızların saçlarına anneleri maşa yapınca bile deliriyorum.

26 ocak 2021 18:14

4. Bukleleri bozulabilir.

26 ocak 2021 18:15

5. sakın böyle bir şey yapmayın! ütü basmanıza gerek yok, kafa derisi veya saçları narin olduğu için ısıyla yanabilir. annesinin haberi var mı bu fikrinizden? o daha bebek, yazık günah. düz saçlı olsa ne, kıvırcık olsa ne, bunu mu merak ettiniz ede ede? saç modeli değiştiren app'ler, filtreler var, onları deneyin.

26 ocak 2021 18:16

6. Yahu ütü basmakla bir değil, çünkü ütü olsa kafatası yanar gider. Burada ise kafa derisi yanar. Her iki durum da birbirinden beter. Yani sırf merak ediyorsunuz diye şu iş yapılır mı sizce?

26 ocak 2021 18:18

7. Tşk ederim süslüler merak ettiğim cevaplar bunlardı işte saçı bozulur yapma demeniz yeterliydi. Anonim 5 gibi nefret kusmanıza gerek yok yani.

26 ocak 2021 18:18

8. hiç çocuğunuzun saçını kuruturken taramadınız mı? ne farkı var ki?

26 ocak 2021 18:18

9. Çocuğum yokki ben daha 18 yaşındayım çocuk bakmayı bilmem ki sırf merakımdan sordum ne var bunda? Her konuda ordinaryüs mü olmalıyım? bozulur mu diye sordum yapma diyenler olmuş mantıklı da cevaplar vermiş tamam yapmıcam işte yani niye abartılı tepkiler veriyorsunuz

26 ocak 2021 18:20

10. iyi ki buraya sordun da haberlerde izleyip içimizin yanacağı bir haberden kurtulduk.

26 ocak 2021 18:22