2 senedir doğum gününü kutlamayan yengemin doğum gününü kutlamak zorunda mıyım?

doğum günümü unutması umrumda değil. 2 senedir unutuyor ve kutlamıyor zaten. sorun annemlerin sürekli onun doğum gününü kutlamam konusunda baskı yapması. “aman arayıp kutla da ayıp olmasın.”. ya da hediye alıyorlar ve birlikte almışız gibi veriyorlar. e ben almadım ki beni neden ortak ediyorsunuz? 3 sene boyunca yengemden aldığım tek hediye 30 liralık ev terliği. kötülemek için söylemiyorum sadece aramızda bir samimiyet yok ve neden tek taraflı olarak samimiyet kurmaya çalışan ben olmak zorundayım anlamıyorum.  tekrar söylüyorum hediye, doğum günü umrumda değil ama bana değer vermeyen insanı neden önemsiyor gibi davranmak zorunda bırakılıyorum? yengeler cevap vermesin lütfen.

1. Derdini s*keyim allahın ergeni, kutlamıyosan kutlama.

15 mayıs 2022 14:40

2. A2 hemen bir yenge damlamış yine. Nerede görsem tanırım. Derdimi beğenmiyorsun ama cevap yazacak kadar vakit buluyorsun işsiz yenge seni.

15 mayıs 2022 15:02

3. Sizi kutlamıyorsa sizin de kutlamanıza gerek yok tabi ki. (Yengeyim bu arada)

15 mayıs 2022 15:09

4. Haaah bencil dünyanın merkezi olduğunu zanneden tipler afkurmaya başlamış yine...

Süslü asla kutlamak zorunda değilsiniz, nezaketten uzak bir insan anlaşılan karşınızdaki kişi ailenizde belki öğrenir diye güzel yoldan empoze etmeye çalışıyor ama kişi onu anlayacak kapasitede değil. Boş verin kutlamayın sorarlarsa ona ayıpsa bana da ayıp ediliyor deyip kenara çekilin.

15 mayıs 2022 15:11

5. A2 yenge değilim, enişteyim :)

15 mayıs 2022 18:31

6. Ben de yenge falan değilim ama niye bu konuyu bu kadar büyüttünüz anlamadim. Muhtemelen yaşınız küçük, değilse de üzülürüm yani bunu kafaya takan kocaman kadın diye.

Buyutulecek bir mevzu mu sizce dert edineceginiz kadar? Öylesine arayip kutlayıp kapatin geçsin caninizi istememiş ya kadın.

15 mayıs 2022 19:48

7. Benzeri bi yenge de bende var. Hiç umrumda değil kutlamıyorum. Eskiden laf sokuyodu şimdi ağzının payını vermeyi öğrendim.

15 mayıs 2022 21:44

8. O benim dogum günümü kutladiginda kutlarım de net