2020de izmir’de evlenecek süslüler düğün mekanı baktınız mı,tuttuysanız neresi paylaşabilir misiniz?ben düğünü tuttum kına yeri arıyorum?

1. Kızlar arasında erkeksiz bekarlığa veda tadında düşünüyorum anonimciğim,bu benim düşüncem ve benim düğünüm müsaadenle.

12 ekim 2019 00:43

2. kına yerine masada erkek striptizci oynatalım da anneannemizin, ninemizin kalbine mi indirelim hünk diye. Buzlu badem mi şey edelim. Modern şehirde de nineler var.

12 ekim 2019 00:47

3. Haziran ayında nasipse süslüm

12 ekim 2019 00:50

4. Biz Pamira garden ile anlaştık.İzmirde bu yaz yağan yağmurlar da malum,Pamira garden üstü kapanabilen bir kır bahçesi.İşletme gerçekten çok kaliteli.Yağmur ihtimalinde pist+600 kişilik misafir masasının üstünü örtebiliyorlar.En güzel günümüz yağmur yağarsa rezil olsun istemedik  :)

12 ekim 2019 01:04

5. Burdan fiyat vermem salon için ne kadar etik olur bilemedim süslücüm,ınstagramlarına bakıp onlarla iletişime geçsen daha doğru olur sanki.

Ayrıca aquamarin çok saçma bir konsept ile çalışıyor.Kokteyl veya yemek şeklinde.Ücretin tamamını ödemeden menü tadımı bile yaptırmıyorlar düğün için.

12 ekim 2019 01:11

6. Pamira gardena geçen gün bir tanıdığımızın düğününe gittim, gerçekten çok güzel dekorasyonu da çok modern. En çok hoşuma giden de çalışanlarının aşırıııı kibar ve yardımsever olması. Bu kalitede çalışanlarının olması şoka uğrattı

12 ekim 2019 02:16

7. Bi kez daha doğru tercih yaptığıma sevindim süslüm