21 ve 27 yaş ilişki için aradaki fark sizce nasıl?

1. Daha soruyu acmadan belliydi zaten senin kucuk olan oldugu...cooooooook az kadin daha mezun bile olmamis erkekle iliski yasar...bence cok fazla fark var. Sen daha hayatini kurmamis bir durumdayken o mezun olali yillar olmus, hayatını oturtmus.

1 şubat 2022 23:20

2. hemen evlilik diye diretmiycekse karşı taraf, gayet iyi. erkekler geç olgunlaşıyor.

1 şubat 2022 23:21

3. Yas cok onemli degil bunun bi formulu yok iyiyseniz iyisiniz iste. Aranizdaki yas farki 21-47 olsaydi evet dikkat et derdim

1 şubat 2022 23:22

4. Ailelerimiz zengin zaten onların işini yapıcaz keyfine üni okuyoruz sorun üni falan olmaz yani aramızda

1 şubat 2022 23:25

5. erkekler geç olgunlaşıyor (yalan) diye onları kendilerinden genç kızlarla mı ödüllendirelim? ne güzel hayat. keşke ben de olgun davranmıyorum diye kendimden genç biriyle olabilsem, ben çöksem bile onun cildi gergin kalsa. saçlarım beyazlayınca bile onunkiler renkli kalsa.

bu dediğiniz şuna benziyor biraz, "erkekler temizlik yapamaz biz yapalım gitsin."

"erkekler geç olgunlaşıyor, genç kızla birlikte olmalı."

yapamadıkları, aslında yapmak istemedikleri her şeyin sonucunda ödüllendiriliyorlar sayenizde.

2 şubat 2022 04:10

6. ya a7 senin beyin kimyan bozulmuş. 21 yaşındaki kız "genç çıtır" ama 27 yaşındaki kız değil mi??? 21-35 olsa bunu diyebilirsin ama 20li yaşlardaki herkes genç zaten

2 şubat 2022 19:12

7. Anon7 malsin galiba. Kendini odul olarak mi goruyorsun sen eger sevgilinden gencsen ? Sen hastasin

2 şubat 2022 20:51

8. 27 yaşındaki adam 21 yaşındaki eski çocuk için yaşlıdır. aman 6 yılcık demeyin bana. 6 yıl gençleşme imkanı sunsalar mutluluktan delirirsiniz.

3 şubat 2022 02:25

9. a4 gençliğinin değerini bilmemen benim suçum değil.

3 şubat 2022 02:27