garip olan bir şey varsa o da 21 yaşında türkçe kelimelerin doğru şekilde yazılışını hala bilmemen.
ilk kez 22 yaşında erasmusta gittim ben. Normalde aile yanında okuyordum. Ailem aşırı kısıtlayıcı değil ama gece kulubüne de gitmeme de izin vermezdi. insan her şeyi en azından bir kere deneyimlemek istiyor o yüzden ben anlıyorum sorunuzu, bunun özentilikle falan alakası yok.
kusura bakmayin cümleyi nasıl kuracağımı bilemedim 🥺 her tanıdığım yaşıtımın belli oranda gece hayatı var ondan merak edip sordum. ailem muhafazakar değil sadece öyle yerlere gitmek beni çok geriyor neden bilmiyorum 😔
Hayır değil. Herkesin ilgisi başka. Benim ailem izin veriyordu ama merakım yoktu. ilk kez 23 iken gittim. Hiç sevmedim. Bana alkol, sigara, uyku düzeni sebebiyle gençliğine yazık etmek gibi geliyor. Spor, sağlıklı beslenme, düzenli hayat daha güçlü hissettiriyor.
28 yaşındayım alanyada büyüdüm. Akdeniz mezunuyum. Hiç gitmedim. Yurtta anadolunun içinden kırsaldan gelen arkadaşlarım her cuma klüp için hazırlanırdı ben de film izlerdim. Karakter ve ilgi alanıyla ilgili bir şey. Butik bar, pub tarzı yerler daha çok ilgimi çekiyor.
Kalite..
Ben arkadaş ayağına birkaç kere gittim leş bi ortam yaşasın irish publar
Aman ne büyük eksiklik. Gençken sürekli giderdim ortam yapmak için fakat şu an kendimden nefret ettim öyle leş ortamlara girdiğim için. Bangır bangır ses,birbirini götürmek için pusuda bekleyen kadınlar ve erkekler..sabah kalkınca kulak ve baş ağrısı... düşününce bile afakanlar basıyor. Sadece tatil beldelerinde eşimle gidee 1 saat durur çıkarız. En güzeli bar ortamı. Arkada hafif çalan bir müzik elinde bira arkadaşlarla güzel bir sohbet. Hiç garip değil süslücüm. Sakın özenme böyle şeylere. Herkes yapıyor diye yapmak zorunda değilsin. Abla tavsiyesi :)
26 yaşındayım hiç gitmedim merakımda yok ne saçma sapan sorular bunlar iyice uçtunuz
Bence eksiklik. 20li yaslarim Avrupa'da ve Türkiye'de partilere giderek geçti. Yurtdışından doktoram falan var. Boyle ciddi büyümüş Türk tanıdıklarım tinder olsun, tiktok olsun, gittikleri her barda milleti kesmek olsun, sacma sapan şeyler yaparak 30'lu yaşlarını yaşıyorlar. Mesela bunu Avrupalılarda görmüyorsun, boyle bastırılmış milletlerde göruyorsun.
a12, ne kadar saçma bir genelleme yapmışsın, sen 30'lu avrupalı amca görmedin diye o adamlar senin söylediğin o bastırılmış toplumlardaki insanlar gibi davranmıyor mu zannediyorsun :d benim şu an avrupa'da bulunduğum, yaşadığım şehirde clubları ergen bebeler ve 30+ erkekler doldurmuş durumda. ben de bu yüzden bu mekanlara girmiyorum, aman ne büyük kayıp ya 20'lerimde club'a gitmiyorum. çok şey kaçırdım.