22 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir erkek için ne düşünürsünüz?

bu kişinin kemik arkadaşlıkları var, hep onlarla yeni ortamlara nispeten daha kapalı, iletişim konusunda bir problemi yok, yakışıklı ve heteroseksüel ise sorun ne olabilir?

1. İstemiyor olabili, çok utangaç olabilir,biriyle çok kötü bir şey yaşamış olabilir vs vs

18 aralık 2020 14:07

2. kadın-erkek fark etmez bir şey düşünmem, çekingen veya asosyal olabilir, dünyanın türlü hali var yani normal.

18 aralık 2020 14:08

3. istediği biri olmamıştır

18 aralık 2020 14:08

4. Süslü benimde 20 yaşımda oldu garipsemiyorum aslında. Ben bu çocuktan hoşlanıyorum, onun arkadaşı da anladığım kadarıyla benden hoşlanıyor. Bana bir kere bu çocuk için 'neden sinirlendin bana x olamadığım için mi' demişti. Sevgilisi olmadığını da o söylemiş başka bir arkadaşıma, çok düzgün bir çocuk falan da demiş, bu konudan bağımsız olarak. Ancak o böyle olunca ben ona adım atamıyorum haliyle. Küçük yaşta babasını kaybettiğini biliyorum geçmişi ile ilgili sadece

18 aralık 2020 14:16

5. benim sevgilimi anlatıyorsunuz. meğer benden hoşlanıyormuş. tanıştığımızda ilişkim vardı bir süre sonra bitti ama ben arkadaş olarak görmeye başlamıştım onu. o da bu yüzden uzun süre açılamamış. tanıştıktan bir buçuk sene sonra açıldı, bir sene görüşmedik, sonra olaylar gelişti ve sevgili olduk. arada birkaç kişiyle görüşmüş ama yürümemiş.

18 aralık 2020 14:16

6. illa sorun mu olmak zorunda? birisiyle sırf sevgilisi var densin diye sevgili olmamıştır yani niye her şeyde bir sorun arıyorsunuz anlamıyorum, çok garipsiniz.

18 aralık 2020 14:18

7. 25 yaşında sevgilim, benden önceki sevgilisi lisedeyken olmuş. Tabi flörtler vs saymıyorum.

18 aralık 2020 14:19

8. A8 sakin ol, yanlış sormuşum soruyu. Benimde ilk sevgilim 20 yaşımda oldu hayatımda başka be flört ne ilişki oldu. Şuan 22 yaşındayım. Sorun yanlış bir tabir oldu sebebini merak ettim çevresinde böyle olan biri varsa sebep söyleyebilir diye. Tabii ki sevgilisi olmak zorunda değil.

18 aralık 2020 14:20

9. 22 yasında hiç sevgilisi olmamis bir insan olarak ınsanlar saçma sapan bir şekilde şaşırıyor ben de sasirmalarini anlamıyorum. Istediğim biri karşıma çıkmadı, benden hoşlananları da ben istemedim. Dünyanın sonu değil bu durum

18 aralık 2020 14:57

10. yalan söylüyordur