22 yaşında tıp fakültesine başlamak çok mu kötü bi şey sizce?

çok mu geç kalınmış olur, uyum sağlanabilir mi yaş olarak ?

1. Çok geç teyze diye dalga geçerler.. abartma hemem hemen her bölümde 22-25 yaş arası öğrenci var

27 haziran 2021 00:13

2. 22 gayet genç bir yaş sıkıntı olmaz

27 haziran 2021 00:16

3. değil süslü. 20lerin başlarında hayatım bitti hiçbir şey yapmadım diye ağlardım inan bu yaşlar hiçbir şey. 28 e bir şey kalmadı samimi söylüyorum hayatın daha başındasın. hiçbirinizi bu yaş mevzuları engellemesin.

27 haziran 2021 00:17

4. İlk başta yaşını soylemezsin sonra kanka olurken soylersen hiç sorun olmaz bence. Ben de 19 yaşında uniye başladım sorun olmadı 22 de genç bence

27 haziran 2021 00:17

5. Hatta biz onu 20 yapalım birkaç ay sonra 20 olmuştum.Sana diyeceğim o ki maalesef ilk sene gelenler gözüne çok ergen geliyor bana öyle gelmişti yaşından bir küçük arkadaş en güzeli.

27 haziran 2021 00:18

6. Çok da iyi bir şey deli misin

27 haziran 2021 00:22

7. Teşekkür ederim süslüler. Nedense çevremde arkadaşlarım onlarla nasıl arkadaş olacaksın ki 18 yaşında olanlar falan olucak ablası gibi olursun sınıfın, garip kaçabilir bence hiç kendini yıpratma benzeri yorumlarda bulundular biraz etkilendim galiba.

27 haziran 2021 00:49

8. sizi motive eder mi bilemiyorum ama sınıf arkadaşlarımın annesi yaşındayım ve okulda birlikte takılıyoruz. her bölümde her yaştan öğrenci olabilir.

27 haziran 2021 01:03

9. Hayır geç değil ama değmez be süslü. 20 küsür yaşındayım ben 1. Sınıfım şu an o halde bile pişmanım. 18 falanken çekilecek çile bu bence. Herkes işine gücüme bakıp yol alırken hala tus kasmak da ne bilim... ilgimi çektiğinden ve tr şartları gereği mecburiyet ve garantici yapımdan dolayı seçtim illa bi yerden fedakarlık yapmak gerekiyor, iyi düşünün

27 haziran 2021 01:17

10. Suslu ben 21de basladim fakulteye simdi 25im 5. Sinifa basliyorum eylulde. Baslayinca goz acip kapayincaya kadar gidiyor vakit. Cok buyuk bir uyum problemi yasamadim ben acikcasi siniftan yakin arkadaslarimda var, ortamimda var, notlarımda gayet iyi. Bazen tuhaf karsilayan oluyor ozellikle ilk tanisma anlarinda falan, ama cok yadirgayan ne isin var falan diyen olmadi, genel insanlar hikayenizi sorup merak edebilirler. Benim gibi 20-21-22 yas araliginda ogrenciler vardi hatta ben tek numunelik ogrenci degildim yani o yas araliginda. Ayrica mutlaka +30 yas grubundan birileride oluyor her sinifta.

Bence istediginiz bir hayat icin 22 asla gec degil, ha 24 ha 27-28de mezun olmussunuz, onemli olan geri kalan 40 yillik calisma hayatinizin nasil gectigi. Yasitlarimdan hala lisans/ yuksek lisans okuyanda var calisanda var. Ben cok buyuk bir eksiklik hissetigimi söyleyemiycem, benim yolumda buymus diyorum.

27 haziran 2021 01:24