23 yaşında bir adamın her gün annesiyle 1 saat telefon konuşması yapması normal mi?

1. 1 saat cokmus ya jdjdjd babamla babanem de hergun konusur ama maksimum 10 15 dk

18 mayıs 2022 20:12

2. Ay soruyu görür görmez içime daral geldi, bence normal değil

18 mayıs 2022 20:12

3. normal

18 mayıs 2022 20:31

4. Kendisi sevgilim oluyor da maalesef swh

Bana da pek normal gelmiyor her gün her gün ne buluyorlar anlamıyorum. Ben ailemle 3-4 güne bir ancak uzun konuşurum onun dışında bi kaç cümlelik Mesajlar atarız sadece ya da 1-2 dklık telefon konuşmaları.

18 mayıs 2022 20:32

5. 1 saat olduğunu nereden biliyorsun onu anlamadım arama kayıtlarına mı bakıyorsun

18 mayıs 2022 20:39

6. Bence normal. Ben 23 yaşındayken başka bir şehirde öğrenciydim ve annemle her gün 1 saat hatta bazen daha fazla konuşurdum. 23 yaş o yaşlardayken büyük gelse de aslında çok çocuk bir yaş. Annesinin kuzusu yaşları yani.

18 mayıs 2022 20:43

7. Normal, niye konuşmasınlar ? Aralarındaki iletişim sizin ailenizle olan iletişiminizden farklı demek ki. Siz az konuşuyorsunuz diye diğer insanların tamamı sizin gibi az konuşmuyor. Şehir dışında okurken annemle ayrı babamla ayrı kardeşlerimle ayrı ayrı 1 saate yakın konuştuğumu biliyorum

18 mayıs 2022 20:54

8. Kayıtlarına bakmıyorum beraber kalırken de gidip konuşuyor yan odada ordan biliyorum, rutini bu.

18 mayıs 2022 20:55

9. Sanmıyorum süslü yanımda açtığında annesinin sesi oluyor gelen ses, şüpheleneceğim bir şey de olmadı hiç.

18 mayıs 2022 21:02

10. ya yok her gün 1 saat konuştuğunu sanmıyorum ben. ss denk gelmiş bi kaç kez ve saçma bi şekilde burada abartarak soruyor bence. konuşsa dahi bu niye seni buraya soru açacak kadar delirtti anası değil mi istediği kadar konuşur

18 mayıs 2022 21:03