23 yaş evlilik için erken değil mi sizce?

süslüler kuzenimin 5 senelik bir ilişkisi var. sevgilisi de 27 yaşında. bugün evlilik kararı aldıklarını söyledi. şaşırdım açıkçası. sadece ben değil annem babam diğer kuzenlerim baya şaşırdık. bir de bize çok erken geldi bu yaş. böyle düşünmemin sebebi bizim ailede herkes 27-35 yaş aralığında evlenmiştir ondan galiba. ayrıca bu devirde bu kadar erken evlenen neredeyse kimseye denk gelmedim. sizce erken değil mi?

1. Gayet iyi ya evlensin işte bizim gibi evde kalmasın sakın

27 ocak 2022 23:09

2. Sozlukteki su "aa 45 yasindan once evlenmis vizyonsuzz" ego masturbasyonundan fenalik geldi artik. 18i gecen herkes istedigi zaman evlenebilir. Erken olup olmamasi kisiye gore degisen bir durum. Kuzeninizi linc ettirmek icin soru acmissiniz resmen

27 ocak 2022 23:09

3. ilişki 5 senelik zaten. eminlerse, işleri güçleri varsa neden olmasın? tayin kolaylığı vs de olacaksa mantıksız değil

27 ocak 2022 23:10

4. 23 erken aslinda da 27 normal. Sevgilisi kendinden büyükmüş, 4 yas bir sey degil aslinda da 20lerin basinda cok gibi duruyor. Zaten 5 yildir sevgililermis, eger egitim-kariyer anlamında sartlari oturmussa bence normal.

27 ocak 2022 23:11

5. Bulan kaçırmasın demeye geldim ahahahhaha

İlla sayi ise 25ten sonra evlenmek daha mâkul geliyor bana

27 ocak 2022 23:13

6. 5 senedir birlikteymiş zaten daha ne kadar tanısın sevgilisini? Okulunu okuduysa işi gücü varsa gayet evlenir yani. Sözlüğün şu 20li yaşları bebe görme huyu gerçekten can sıkıyor artık. Kaç sene daha sevgililik hayatı yaşasın istersiniz? Evlensin en azından hukuki hakları korunsun.

27 ocak 2022 23:15

7. Evlensin ne var ki bunda. Yurumezse ayrilir, yine severse yine evlenir. Evlenmeye de ayrilmaya da Çok büyük anlam yüklüyoruz ulkece.

27 ocak 2022 23:16

8. Niye erken olsun süslü ben 23 yaşındayım şu an uzun ilişkim ve işim olsaydı evlenirdim. iş bulabilirsem yine evlenmeyi düşünürüm

27 ocak 2022 23:17

9. A3 kuzenimi neden linç ettirmek isteyim, ne alaka?

Sevgilisinin maddi durumu çok çok iyi zaten ama kendisi işe başlayalı 2 ay oldu, kasım ayında evlenecekler. Biraz kendi parasını harcasın, bunun özgürlüğünü tatsın diye düşünüyordum

27 ocak 2022 23:20

10. Ay size ne be erkense erken