23 yaş retinollü göz kremi için çok mu erken?

göz çevrem yüzümün diğer kısımlarına göre daha koyu. biraz genetik faktörler biraz da oraya güneş kremi sürme alışkanlığımın olmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. güneş kremi sürmeye başladım ama koyuluk geçmiyor tabii ki. ben kısa süreli (bu kış sadece) retinol kullansam cilt kendini yeniler diye düşündüm. doğru mu düşünmüşüm?

1. Genetiği retinolle, spfle falan değiştiremezsin ama sen bilirsin.

24 ekim 2022 23:47

2. A2 genetik olandan bahsedilmiyor. Üç farklı göz altı morluğu tipi var. Süslü P tipi olandan bahsediyor. Bu arada soruyu ben yazdım sandım tek fark 25 yaşındayım hahshshsh retinol için erken mi acaba? Niacinamide ve azelaik asit kombosuyla devam edersem kış bitene kadar göz altım ancak bir ton falan açılır. Retinolü o yüzden istiyorum hem toparlar anti aging olarak da önleyici olur diye ama kimsenin memnun kaldığı holy grail dediği bir retinollü göz altı kremine Rastlamadım. Bulursanız buradayım

25 ekim 2022 12:34

3. a2 genetiğe tabi bişey yapamam ama yüzümün diğer kısımlarına güneş kremi sürerken göz çevreme sürmüyorum hiç. güneş etkisini retinolle düzeltmek istiyorum dedim aslında

25 ekim 2022 12:50

4. Skinceuticals ın spfli göz bölgesi için olan güneş kremini dene öyleyse.

25 ekim 2022 16:56