25 yaşında üniversitede hemşirelik okumak?

süslüler şu an 24 yaşındayım ve 2 senelik sağlık dışı bir bölüm mezunum ve atamam yok maalesef. polislik istiyordum fakat menisküsümü yırttığım için sağlık mülakatlarına giremeyeceğim. lisede sayısal okudum acaba 1 sene hazırlanıp hemşirelik okumak için geç mi kaldım? lise arkadaşım hemşire olarak atandı şu an ve çok rahat ekonomik özgürlük olarak iş olarak gerçekten takdir ediyorum ve ben de böyle yapmak istiyorum ama geç mi kaldım okumak için diye çok tereddüt ediyorum. gördüğüm kadarıyla sağlık atanmasında yaş şartı yok sizce okuyabilir miyim bir türlü geç kalmışlık hissini aşamıyorum çünkü. şimdiden çok teşekkür ederim

1. okursunuz, böyle giderse kolayca atanırsınız da ama hemşirelik sadece iş sahibi olmak için yapılacak bir iş değil bence. hastalarla ilgilenmek sorumluluk ve sabır gerektiriyor.

8 mayıs 2021 22:40

2. Geleceğimi kendi elimde tutabilmek için şu an her şeyi denerdim. Bu yaştan sonra olmaz deyip kenara çekilmek hiç akıl karı değil süslü ve çok gençsin. Olana kadar çabala biliyorum psikolojik olarak zor ama çabaladığın şey (ekonomik özgürlük) için değecek.

8 mayıs 2021 23:04

3. Ebeliği de düşün derim süslü onunda atama puanları düşük baya.

9 mayıs 2021 00:46

4. Çok teşekkür ederim süslülerim ailemde kimseyle paylaşmadım henüz bu düşüncemi ne diyeceklerini kestiremediğim için bu sözleriniz beni çok mutlu etti. Hepinizin önerisini dikkate alacağım, umarım sizin de hayatınızda her şey istediğiniz gibi olur💗

9 mayıs 2021 01:01

5. Bence Sağlıkta ana 3 bölüm var: Tıp, hemşirelik ve ebelik. Bu işi Yapabilirim dersen olay sadece kazanmana kalıyor.

9 mayıs 2021 12:06

6. Teşekkürler süslüm