26 yaşına kadar hiç sevgilisi olmayan kız ve erkeğin ilişkisi nasıl olur ?

süslülerim merhaba, benim şimdiye kadar görüştüğüm üç insan oldu, fakat bir kişiyle en fazla 5 kere  görüştüm. ilk defa birisiyle ilerisini görebiliyorum hayal edebiliyorum. bu kişinin de aynı şekilde hayatında “sevgili” sıfatında kimse olmamış. bazı çekingenlikleriyle de bunu belli ediyor. yani ikimizde sevgili nasıl olunur ne yapılır bilmiyoruz. sizce bu saatten sonra becerebilir miyiz? tamamen içgüdüsel davranmamız mı gerekiyor sizce?

1. iki acemi daha iyi halleder bence, bir acemi bir tecrübeli daha sıkıntılı oluyor. yine de belli başlı kurallarınız olsun, küfür duymamak, saygılı olmak, kıskançlık vb şeylerin olmaması, beklentilerin gerçekçiliği, sınırlar, diğer insanlarla ilişkinin sınırı cart curt. bunlar kalemle yazılan şeyler değil ama konuşarak halledilebilir.

24 temmuz 2020 14:19

2. Ya süslülerim çok teşekkür ederim. Anonim 2 süslüm çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Çünkü kendi kıyaslayacağım bir ilişkim olmadığı için başkalarınınkiyle kıyaslayabilirdim ki bu şekilde asla sağlıklı bir dinamik olmaz. Bakalım sık sık görüştükçe bir şeyleri oturturuz diye düşünüyoruz.

24 temmuz 2020 14:21

3. bence bu şekilde iyi bile olmus :D

24 temmuz 2020 14:22

4. Anonim 3 süslüm, çok teşekkür ederim cevabınız için. Şimdi onları sık sık dillendiriyoruz birbirimize. Flörtüm hayalperest ve balık burcu ben daha ayakları yere basan bir boğayım o yüzden o anı yaşayalım modunda ben daha hesap kitap modundayım şimdilik.  O da beklentilerini dillendirirse bir temele oturturuz sanırım

24 temmuz 2020 14:23

5. sevgilimle tanıştığımızda ben 25 o 28 di. ikimiz de birbirimizin ilk sevgilisiyiz.1,5 yıldır birlikteyiz. bir problemimiz de . iyi ki bulmuşuz birbirimizi.

24 temmuz 2020 15:31

6. Yaaa anonim 6 süslüm cokkk tatlısınız maşşallah çok imrendim, Allah mutluluğunuzu artırsın. Beni en iyi siz anlarsınız. 26 yaşına kadar yaşamadığım hisler, her şeyden umudu kestiğimde artık karşıma çıkması (ki ben işsizlik depresyonundaysan) çok mucizevi bir şey benim için. Yarına uyanacak bir sebebim yok artık dediğimde girdi hayatıma sonumuz insallah siz gibi olur

24 temmuz 2020 15:44

7. doğru insansa eğer ilk ya üçüncü, beşinci farketmez ki. inşallah her şey umduğunuz gibi gider :) geç olunca insan bir dumur oluyor evet, haklısınız.

24 temmuz 2020 16:02

8. sevgililik erken yaşlarda olmalı diye bir şey yok ki herkesin zamanı farklı süslü. Seviyorsun madem göstermekten çekinme mutluluklar dilerim :)

24 temmuz 2020 16:43

9. 26 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı sizin gibi. Bence çok şanslısınız. Değerini bilin :) kimseyi takıntı yapmadıysa çok güzel insanın dengini bulmasını. Umut oldunuz resmen :)

24 temmuz 2020 16:52

10. Anonim7 süslüm daha önceki mini flörtlerim kadınlar tarafından çok yıpratılmış ve çok Ketum insanlardı ama bu kişi içime akıyor resmen. O yüzden seviyorum ama kaybetmekten korkuyorum daha şimdiden

Anonim 8 süslüm, innnşallah her şey kalbinize göre olur, ruhunuza eş birisi karşınıza çıkar. Ben sosyal medya kullanmıyorum, işsizim, sadece üç dört arkadaşım var ve bildiğiniz hayatsızım, hayata karşı ne kadar umutsuz ve asosyal olduğumu anlayın diye belirtme gereği duydum bunları. Bunlara rağmen bu kişiyle garip bir şekilde yollarımız kesişti. Bütün güzel enerjilerimi, dualarımı size yolluyorum🙏

24 temmuz 2020 17:32