26 yaşındayım ne işte bir dikiş tutturabildim ne de güzel bir ilişkim oldu. hep yalnız kaldım, hep tek başımaydım. hala da öyleyim.?

karşıma çıkan herkes bir şekilde gitti. benim istemediklerim de oldu istenmediğim de oldu. iş desek iki iş deneyimim oldu. son işimden ayrıldım mobbing vardı, özgüvenim yerlere düştü, sürekli azarlanıyordum. stresten midemde sıkıntı oldu. şu anda öyle bir boşluktayım ki. ne iş aramaya mecalim var ne de başka bir şeye. nasıl olurda bu yaşta hiçbir işin ucundan tutamamış olabilirim anlamıyorum. herkes bir şekilde hayatın içinde, mutlular yaşıyorlar. yanlarında birileri var. kendimi çok yalnız ve işe yaramaz hissediyorum. son zamanlarda intihar bile düşünür oldum.psikoloğa git demeyin çünkü buna ayıracak bütçem yok. aile evinde yaşıyorum hala bu bile canımı sıkıyor. neden ben böyle oldum neden yalnız yürüyorum neden hiçbi alanda tutturamadım. kendimi çok ümitsiz ve bitkin hissediyorum

1. Suslu her olaya negatif yanindan bakiyorsun. Bakis acini biraz degistirmeyi dene. 26 yas dedigin sey yetiskinligin bebek yaslari. Kendine fazla yukleniyorsun. Yasadigin her seyi birer tecrube olarak gor. Hayatindan cikan insanlar demek ki sana uygun degildi. Uzun vadede sana problem yaratabilecek uzebilecek strese sokacak insanlardi. Belki sen bunu su an goremiyorsun ama yasasaydin gorecektin belki de keske daha once hayatimdan cikmis olsalardi diye dileyecektin.

Is konusunda edindigin tecrubelere uzuldum, keske ulkemiz boyle bir yer olmasaydi. Inan bana kurtuldugun iyi olmus, cok daha iyi bir is bulacagina ve mutlu olacagina eminim.

Bak ben su an 38 yasindayim 26-27yasindayken is yerinde benzer seyler yasadim kariyerimi,isimi sevmedigimi dusundum ne uzayip ne kisaliyodum o kadar calismaya para da yetmiyodu.. uzun bi depresyon/terapi sureci gecirdim ve 27 yasinda yeniden universiteye basladim arabami sattim masraflar icin. Kendimi hicbir ise yaramayan bir baltsya sap olamamis amacsiz rezil hissettim. 31 yasinda yeni okulumdan mezun oldum. 31 yasinda alaninda 0 tecrube bekar bir kadin dusun heh o bendim iste uzerine bir de acildigim icin ailemle sorunlar yasiyodum hic yardimci olmadiklari gibi her seyi daha da kotu yaptilar benim icin. 7 yil gecti ustunden simdi mutluyum. Olmaz dedigim her sey oldu. Evlendim cocugum bile oldu. Kariyerimden memnunum. Kocamla yeni kariyerim vasitasiyla tanistim. Yani demem o ki bazen icinde bulundugumuz karanlikta goremesek bile olan her sey bizim hayrimiza oluyor, gereken dersleri alirsak tabi.

14 nisan 2023 21:27

2. A1, 28 yasindayim depresyonun dibindeyim. Ayni senin gibi ailevi problemlerim var ve uzata uzata okulu bitiremedim hala. Su yazdiklarini okumak cidden cok iyi geldi <3

14 nisan 2023 21:34

3. Yemin ederim senin 25 yaşındaki halinim suslu. Duygularıma tercüman oldun. Suan staj yapıyorum ve staj yaptığım yerde kalmak istemiyorum, hiç doğru düzgün uzun ilişkim bile olmadı, halen okulum devam ediyor daha mezun olmadım... ehliyeti, epilasyonu vs halleden kızlar olur ya; Ben onların bile hiçbirini halledemedim. Yaşıtlarım her konuda aldı yürüdü bende hala elde var 0. Allahtan okuduğum bölüm gelecegi açık bir bölüm kendimi bir oyle teselli edebiliyorum ama günlerdir bunlari düşünmekten metrobuste bile aglayasim geliyor kfdkdk

14 nisan 2023 22:43

4. Kizlar ablaniz olarak soylemek istiyorum herkesin yolu timelinei farkli. Obama 48 yasinda amerikan baskani oldu 55 yasinda emekli oldu ama trump 70 yasinda baskan secildi. Herkesin hayat yolu ve zamanlamalari farkli. Kimse hicbir seye gec kalmis veya erken varmis degil. Neyi ne zaman yapman gerekiyorsa o zaman yapacaksin. Kendinize yuklenmeyin ve asla baskalariyla kiyaslamayin

15 nisan 2023 01:01