1. Suslu her olaya negatif yanindan bakiyorsun. Bakis acini biraz degistirmeyi dene. 26 yas dedigin sey yetiskinligin bebek yaslari. Kendine fazla yukleniyorsun. Yasadigin her seyi birer tecrube olarak gor. Hayatindan cikan insanlar demek ki sana uygun degildi. Uzun vadede sana problem yaratabilecek uzebilecek strese sokacak insanlardi. Belki sen bunu su an goremiyorsun ama yasasaydin gorecektin belki de keske daha once hayatimdan cikmis olsalardi diye dileyecektin.
Is konusunda edindigin tecrubelere uzuldum, keske ulkemiz boyle bir yer olmasaydi. Inan bana kurtuldugun iyi olmus, cok daha iyi bir is bulacagina ve mutlu olacagina eminim.
Bak ben su an 38 yasindayim 26-27yasindayken is yerinde benzer seyler yasadim kariyerimi,isimi sevmedigimi dusundum ne uzayip ne kisaliyodum o kadar calismaya para da yetmiyodu.. uzun bi depresyon/terapi sureci gecirdim ve 27 yasinda yeniden universiteye basladim arabami sattim masraflar icin. Kendimi hicbir ise yaramayan bir baltsya sap olamamis amacsiz rezil hissettim. 31 yasinda yeni okulumdan mezun oldum. 31 yasinda alaninda 0 tecrube bekar bir kadin dusun heh o bendim iste uzerine bir de acildigim icin ailemle sorunlar yasiyodum hic yardimci olmadiklari gibi her seyi daha da kotu yaptilar benim icin. 7 yil gecti ustunden simdi mutluyum. Olmaz dedigim her sey oldu. Evlendim cocugum bile oldu. Kariyerimden memnunum. Kocamla yeni kariyerim vasitasiyla tanistim. Yani demem o ki bazen icinde bulundugumuz karanlikta goremesek bile olan her sey bizim hayrimiza oluyor, gereken dersleri alirsak tabi.