26 yaş artık çok büyük bir yaş mı sayılıyor?

kasada kadın kimlik göstermemi istedi. ben de gerçekten mi dedim. sesini incelterek gerçekten dedi. gösterdim ve kadın çığlık attı oha dedi. sonra kusura bakmayın dedi. ödedim çıktım.

1. Wattpad nedir

9 aralık 2021 13:16

2. 26 yaş büyük değil öffff seni 18 yaşından küçük sanıp kimlik sormuş sen 26 çıkınca şaşırıp densiz bir şekilde oha demiş. yani o "oha" yaşına verilmiş bi tepki değil, şaşkınlıktan verilmiş bir tepki.

yaşın 26 ama zeka yaşın 12 müsaadenle ben de oha demek istiyorum

9 aralık 2021 13:21

3. Kurgu 1/10

Kendini geliştirmen lazım süslü yoksa harcanırsın burada bak buralar kurtlar sofrası

9 aralık 2021 13:25

4. Anonim 4 böylr saçma sapan şeylere bu kadar sinirlenip, tanımadığın kişilere  paragraf dökerek hakaret etmen hayatını çok zorlaştırmıyor mu? Sadece merak ettim samimiyeti ile soruyorum. Yani şu soruya bu kadar sinirlenio hakaret ediyorsan, daha ciddi şeylere kim bilir ne kadar sinirleniyorsundur

9 aralık 2021 13:26

5. sinirlendiğimi nereden çıkardın işyerinde keyifle bitki çayımı yudumlayıp iş arkadaşımla sohbet ederken iki lafın arasında verdiğim bir cevaptı :d çok da sikimdesin

9 aralık 2021 16:37

6. Anonim 4, kullandığın kelimelere bak bir, küfür ediyorsun. Böyle sıradan onunla alakasız kişilere bile küfür edenlerin huzursuz tipler olduğunu düşünüyorum.

9 aralık 2021 18:09

7. "barbara 27 yaşında josephine skriver 28 elsa hosk 33 xenia tchoumitcheva 34 yaşında bebek gibiler resmen genç kız gibi hepsi hala."

kadınlar kafanızda üniversiteyi bitirince emekliye ayrılıyor galiba. korkutucusunuz, akla başka şeyler geliyor.

9 aralık 2021 20:44