26 yaş hayata başlamak için geç mi?

ailevi sorunlardan dolayı çok zor bir ergenlik/gençlik yaşadım. hiçbir zaman yaşıtlarım gibi eğlenmedim, çok parlak bir öğrenci olmama rağmen eğitim hayatım sekteye uğradı. kıytırık bir üniversitede istemediğim bir bölümde okuyabildim. hayatımdaki problemler çözüldü fakat ben işsiz ne yapacağını bilemez bir şekilde kalakaldım. yaşıtlarım çoktan hayatını düzene soktu. boşa gitmiş, mutsuz, dertli geçirdiğim yıllar ve üstüne üstlük hayatımı düzene sokamamış olmak beni çok üzüyor. yaşayamadığım hayatı artık yaşamak istiyorum ama bunun için geç kalmış hissediyorum

1. 26 yaşına kadar ailevi problemlerinle mi uğraştın? 22 yaşından 26ya kadar ne yaptın?

26 temmuz 2022 20:04

5. Tam olarak ne yapmak istiyorsun

Düzenden kastın ne?

İş bulmak mı

26 temmuz 2022 20:20

6. Gec degil tabii ki, ben hayatimdan keyif almaya asil o yaslarda basladim. Insanlar 40 yasinda kariyer degistiriyorlar, ulke, duzen degistiriyorlar. Dunya artik bu eski kafa kalip yargilarin islemedigi bir yer lutfen negatif cevaplara da aldirmayin.

26 temmuz 2022 20:27

7. Geç değil

26 temmuz 2022 20:39

8. Süslüm siz ben misiniz?? Tam olarak benim hayatımı yazmışsınız benim de kafam kendine yeni yeni geliyor inanırsak başaracağız istediğimiz hayatı yaşayacağız hiç

Merak etmeyin şüphe etmeyin korkmayın.Tanımıyorum ama yaşadıklarınızın aynısını yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.

26 temmuz 2022 20:40

9. (yazar: anonim 1) yahu size ne milletin ailesindeki probleme de maydanoz olamazsınız. Çünkü hakkınız yok. Çünkü sorue sahibi anlatmak istediği kadarını anlatır.. velhasıl size ne???

Soru sahibi süslücüm asla geç Bir yaş değil. Liseden mezun olup bir yıl mezuna kalsanız birde hazırlık okusant veya okulunuz uzasa zaten 24-25 oluyor. Erkekler birde askerlik yapıyor mesela bir yıl da öyle atıyor. Önemli olan yıllar değil o yıla neler sığdırdığnız :)

Allah gönlünüze versin süslücüm çok güzel fırsatlar çıkar umarım karşınıza bundan sonra:)

26 temmuz 2022 20:42

10. diyelim ki geç, ne yapacaksın süslü? zamanı geriye alamayacağına göre bi noktada başlaman gerekiyor di mi? yarın bugünden daha geç.

26 temmuz 2022 20:45