28 yaş evde kalmanın göstergesi midir?

24 yaşındaki kardeşim bu yaz evleniyor. bende de bir yalnız kalma korkusu başladı. hayatımda hiç evlilik teklifi almadım veya talip çıkmadı. boyum çok uzun bir de cildim çok kötü. öyle ki her tanıştığım insan mutlaka sorar noldu yüzüne diye. bu sebeplerden kimsenin yanaşmadığını düşünüyorum. sizce artık evliliğe dair umudu kesmeli miyim? eğer o moda girersem annemle birlikte yaşamayı planladığım için hayatımı ona göre düzenlemeye başlayacağım. başka kimsem yok.

1. Sacmalamayin lutfen. Niye evde kalasiniz? Cilt degil mi bu duzelir. Boyunuza uygun bir beyefendi de bulunur. Onemli olan sizin kendinize guveninizin tam olmasi. Elbet biri cikar karsiniza. Yeter ki siz kendinizi kapatmayin

10 şubat 2020 02:31

2. Evde kalma göstergeleri diye bir şey mi var?

10 şubat 2020 02:53

3. of hayır değil.kimse hicbir şeye geç kalmış değil herkesin belli bir vakti var her şey için.

10 şubat 2020 03:51

4. 23 yaşında iş görüşmesine gitmiştim, şuan 26 yaşındayım vaay bee :) . Ukrayna bi kız ve ben vardım çağrılan kız 28 yaşındaydı. Bende uzun boyluyum ama 1.72, ukraynalı 1.87 imiş. Yok böyle bir güzellik kız hayatımda gördüğüm en güzel kadındı. İş görüşmesinden çıkıp birlikte bir şeyler içtik yolda erkekler bize bakıp nasıl gülümsüyorlardı. Asla öyle evde kaldım triplerine girmeyin uzun boy gerçekten avantaj.

10 şubat 2020 10:55

5. evet evde kalmışsın, üstelik 24 yaşındaki kardeşin de senden önce evleniyor, içten içe bu seni yiyip bitiriyor olmalı.

ama daha dur, bu kafayla kardeşinin düğününde daha çok üzecekler seni, herkes sana kardeşi evlenen evde kalmış kız gözüyle bakacak. bittin sen geçmiş olsun.

10 şubat 2020 11:38

6. Ay bu ne negatiflik yahu. saçmalamasın kimse. yaşınız gayet genç. boy pos bir şey ifade etmiyor.

10 şubat 2020 12:20

7. 28 yaş çok genç. evliliğin de zaten zorunlu bir yaşı yoktur, ne zaman isterseniz o zaman evlenirsiniz.

uzun boy çok güzel bence, herkes bir bakar, bütün kıyafetler çok yakışır, ben mesela kısa boyluyum, ayak bileklerime kadar elbise giymek isterim hep ama olmaz, komik durur. benim yerime de giyin lütfen :)

bence hayatınızı annenizle yaşamaya göre planlamayın eğer işiniz varsa, kendi kendinizi finanse edebiliyorsanız, hayatı kendinize göre planlayın. evli olmamak dünyanın sonu veya umudun kesilmesi gibi birşey kesinlikle değil. önce bunu anlayın. hayata bir kere geliyoruz, nasıl en güzel şekilde yaşarız diye düşünün. kendinize yatırım yapın. yogaya başlayın mesela, hem vücudunuza, hem de zihninize iyi gelecektir. hobiler edinin, yeni insanlarla tanısın. bir sokak köpeğine mama verin, güzel bir diziye başlayın. kampa gidin. yapılacak o kadar çok şey var ki.

10 şubat 2020 12:28

8. Anonim 12 cok komiksin ya nerden aklima geliyor bunlar :d

Temsili https://twitter.com/aslinandik/status/1213862841012432899?s=21

10 şubat 2020 14:38

9. Ben de aynı yastayim.suan işim de yok.birisi tanışmak isterse geri çevirme konuş diyorlar ama bana gelen talip yok yani bunu anlamıyorum.evlenme merakim benim de yok ama insanlar sevgili es neyse sahip olunca arkadaşlarıyla olan aktivitelerini azaltıyor normal olarak kardeşim bile aynısını yaptı.kendime yetebiliyorum ama sanki zaman akıyor ben hep sabit kalıyorum gibi hiçbir degisiklik olmuyor hayatımda dua da ediyorum.iyi düşünmeye çalışıyorum ama bu kadar olumsuzluk içinde olumlu düşünmek gerçekten zor.bilmiyorum ben çok kötü birsey mi yaptım da hayatım hiç ilerlemiyor mezun olalı da oldu bayagi işte bulamadım.evlilikten çok bu iş mevzusu daha çok kafama takılıyor.valla yıldım.

10 şubat 2020 14:57

10. Anacım 1 kişi de dememiş türk kadının asli vazifesi evlenmek midir???? Diye.......

10 şubat 2020 15:40