3.5 senelik iliski yaşadığım ve 2 senedir de ayri oldugum sevgilim sevgili yapmış garip hissediyorum?

3.5 sene boyunca sevgili oldugum ve bu 3.5 senenin 1 senesini ayni evde gecirdigim eski sevgilim sevgili yapmis. gercekten muthis bir insandi hakkinda asla kotu bir sey soyleyemem. kendim isteyerek 1.5-2 yil once ayrildim. evlilige hazir degilim diye. her neyse benim mevcutta iyi giden bir iliskim var ama eski sevgilimin yeni sevgilisiyle birlikte whatsapp fotoğrafını gorunce cok garip hissettim. umarim cok mutlu olurlar. sizlerde de boyle oldu mu? isteyerek ayrıldığınız birinin sevgilisi olduğunu öğrenince garip hissettiniz mi? hayata bak nerden nereye diye.

1. Kötü bir şey yaşatmadı bana ve gerçekten iyi bir aile babasi olabilecek birisiydi. Umarim cok mutludur. Tutkulu bir ilişkimiz olmuştu. Onun üstüne ikimize de bakıyorum aradan 2 yıl geçmiş farklı insanlarlayız. Ister istemez hayat ne garip oldum bi.

19 ağustos 2021 19:52

2. Süslüm çocuk olması daha da garip bir histir eminim. Sonrasinda ne yaptınız? Bu histen kurtulmak için?

19 ağustos 2021 19:53

3. Son 2 yıldır hiç iletişiminiz olmadı mı? Ayrıldıktan ne kadar sonra ilişkiniz oldu? Benim de bahsettiğiniz gibi tutkulu bir ilişkim  vardı 4 yıllık. 1 ay önce bitti. Toksik olmaya başlayınca ben bitirdim ilişkiyi. Özlüyorum ama sonucu iyi olmayacak bir şeyi sürdürmek istememiştim. 2 yıl sonra sizin gibi hissederim diye korkuyorum biraz.

19 ağustos 2021 19:57

4. Suslum ben biraz kariyer hirslarima yenik dustugum icin ayrildim aslinda.

Ben üniversite 3. Sinifa giderken tanistim onunla. Basta her sey guzeldi ama ben is hayatina girince bana yetememeye basladi. Bir nevi gozum acildi hikayesi. Kariyer hirsina dustum. Yuksek lisans yaptim vs. O da tabi devlette calisan bir memurdu lise mezunu. Ben kendime konduramadim biraz cevremdekilerin esleri hep uni mezunu falan. Benim sevgilim lise mezunu. Sorun ettim cok. O aciktan universite okumaya basladi falan.

Velhasil icimde hep yurt disina gitmek, kariyer kasmak vardi. O ise evlenelim yuva kuralim derdindeydi. Bu yuzden ayrildim ve kisa bir sure sonra da iliskiye basladim ama o 2 yil boyunca tekti hep. Gercekten durust ve duzgun biriydi. Iste klasik seni hic unutamayacagim hep bekleyecegim gibi seyler soylemisti. Ama bi baktım sevgili yapmış. Normal hayatina donmesi ve bir iliski yasamasina cok sevindim umarim cok mutlu olur ama yine de icim bir garip oldu. Beni karsiliksiz cok seven ve bana bu kadar deger veren biri olmamisti hayatimda.

Mevcut iliskim gayet guzel gidiyor. Her sey yolunda ama istemsizce eski sevgilimin haberi gelince garip oldum ama sonradan dusununce zaten birlikte olsaydim da ayni sorunlari dert etmeye devam edecektim. Yolu acik olur insallah.

Siz de benzer bi sey yasayacaksiniz muhtemelen. Garip bir hismis ama. Yasayinca goreceksiniz. Ayrildiysaniz barismayin. Bi sekilde geçiyor.

19 ağustos 2021 21:33