3 lahmacun ve 3 porsiyon tavuk pilav yedim çok üzgünüm ?

sabah diyete başlamıştım. kahvaltımı yaptım. 3 gibi yine yemeğe saldırdım gözüm döndü. çok üzgünüm. 4. lahmacunu artık nefes alamazken bıraktım. paylaşacak kimsem yok ondan yazdım.

1. yazık

22 aralık 2020 17:06

2. soru aparatını da mı çöplüğe çevirmek istedin? şikayet ettim

22 aralık 2020 17:13

3. yerken keyif aldıysan afiyet olsun süslüm zamanı geri alamıyıcağına göre önümüzdeki maçlara bakıcaz üzme kendini sakın❤️

22 aralık 2020 17:22

4. Acilen psikolojik destek al. Nefes alamayana kadar yemek, hele diyete karar verdiğin günün sabahı, psikolojik açlık ve binge eating belirtisi. Profesyonel yardım almadan çözmen neredeyse imkansız.

22 aralık 2020 18:08

5. Yarasin aga bi soda ac keyfine bak nedir yani. Pandemideyiz herkesin mental sagligi yerlerde. Kendine yuklenme. Afiyet olsun

22 aralık 2020 19:20

6. kiz allah seni nasil yedin o kadar yemegi. yediysen gecti bitti pismanlik duyma zevkine bak yarin diyete devam et bozdum diye salma. her yeni gun yeni baslangic :*

22 aralık 2020 22:04

7. afiyet olsuuuuun. önümüzdeki günler ekstra özen göstererek telafi edersin. denge önemli

22 aralık 2020 22:06

8. süslüm afiyet olsun, geçti artık. demek ki bu beslenme düzeni size uygun değil, ara öğün koyun mutlaka

23 aralık 2020 00:26

9. Üzülücek hiçbir şey yok öncelikle sakin olmalısın. Yiyecekleri kendine yasaklamak ve öğünlerde çok düşük kalori almak böyle ataklara sebep oluyo. Diyet dediğimiz şey tamamen denge, lahmacun tabii ki yiyceksin ama 1 ya da 2 tane mesela. Muhtemelen diyette lahmacun yiyemem diye kendini şartlamışsın. Bugün ipin ucu kaçtıysa geriye kalan bir hafta dikkat etmeye çalış, normal diyetine devam etsen dahi bugün aldığın fazla enerji uçup gidicek zaten. Dengeleme dediğimiz şey 3 gün boyu sadece salata yemek değil bunu da unutma lütfen, büyük bi kısır döngüye girersin. tartılmanı da tavsiye etmem şuan. Moral bozucu olur.

23 aralık 2020 00:32

10. Bu sorunun beni bu saatte aciktirmasi :(