1. Suslum usenmem ugrasirim dersen huzur ve sukunu bozmaktan suc duyurusunda bulun. Savciyi bi gorsun, agir psikopat degilse bi daha denemez ulasmayi.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
3 yıl önce bitirdiğim ilişkiden nasıl kurtarabilirim?
bitiren kendisiydi fakat sonra beni her yerden taciz etmeye başladı, barışmak için her şeyi yaptı bir kaç yıldır mail atıyor. durduk yere bana mailden ulaşmaya çalışıyor her yerden engelli, artık psikolojim bozuldu kabuslarıma giriyor süslüler bana yazmasını ulaşmasını istemiyorum midem bulanıyor. şuan hayatımda biri yok ama sizce hayatımda biri var artık bana yazma demek doğru mu? polise gideceğim artık yeter yazdığımda ben seni taciz etmiyorum sen beni tehdit ettin gibi bir şey yazmıştı ki ben kendisiyle asla iletişim kurmamış tehdit asla etmemiştim. hayal görüyor yani şizofren olmasından şüpheleniyorum artık. ben görmezden geliyorum mesajları ama çok yoruldum artık her gün acaba yazmış mı diye uyanmak istemiyorum içim irkiliyor tiksiniyorum. bütün hesaplarım o mailimle bağlı gerek iş için gerek okulum her türlü şey de bu maili kullanıyorum.
- cevaplar
- şikayet et
2. Yani süslü uğraşırım aslında psikolojik olarak beni yoruyor çünkü sürekli ensemde hissediyorum. Yarın bir gün ilişkim olsa bulur taciz eder muhtemelen acaba ilişkim var mı desem bırakır mı diye düşündüm ama daha da yoğunlaşabilir diye korkuyorum. Mailini engelledim süslü ama ne hikmetse yine geliyor mesaj. Yani ben anlayamıyorum bir insan sizi her yerden engellese istemiyorum yazma diye yalvarsa gidip mailden yazar mısınız bu gururlu normal sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. Aileme anlattım süslü babama söylemedim o çok sinirlenir ama annem olumlu bakıyor barışmak istiyor işte vs gibi tanışıyor çünkü onlar. Ben de onun ailesiyle tanışmıştım annesi de bana yazıp duruyor yıllardır görüşelim kahve içelim diye artık reddetmekten sıkıldım yoruldum sürekli bahane üretiyorum ne yapayım evleniyorum falan mı diyeyim vallahi sıkıldım süslüler ya toptan telefon numaramı mailimi her şeyimi değiştiricem ki telefon numarası çok sıkıntı çünkü herkese teker teker atamam numaramı silenen numaralarım da var. Bir de başka hat alıp yazmıştı bana bu 2 yıl önce yüzsüzlükte arşa çıktı artık. Benimle başkasıymış gibi konuşmaya çalıştı ağzımı aradı ilişkin var mı eski sevgilinden niye ayrıldın vs diye bir kere de kapıma gelmiş ruh hastası vallahi kendimden çok ona ilişki istiyorum biri çıksın da karşısına çok aşık olsun unutsun beni artık. Şimdi şikayette bulunsam ben arada yazıyorum kötü niyetim yok diyecek iyice takacak bana kafayı ki daha önce kaç kez dedim araştırdım savcılığa gidicem bir daha yazarsan diye yok adam anlamıyor hala yazıyor psikopat. Düşündükçe sinirlerim bozuluyor