3 yaşındaki yeğenim için doğum günü hediyesi fikirleri?

süslüler yeğenim kız, ilk doğum gününde fotoğraf albümü yaptırmıştım ve ikinci doğum gününde mont almıştım. bu sene kıyafet, oyuncak vs haricinde ona özel bir şeyler almak istiyorum. herhangi bi çizgi filme falan ilgisi yok, kitap okumayı boyama yapmayı çok sever ama yeterince kitabı da var zaten. yeni bi hobi gibi olsun diye küçük orglara baktım ama bütçemi aştılar. 150 liraya kadar olursa sevinirim belki biraz daha esneyebilir. ne dersiniz süslüler, aklınıza farklı hediye önerisi geliyor mu?

1. süslü hiç sevmez takı takmayı, tokaları bile yeni yeni takmaya başladı. biraz agresif ve özgür ruhlu mu desem, her şeyi kendi başına yapmak ister. hayvanları çok sever, kendinden küçük bebekleri çok sever. sürekli oyunlar oynarız birlikte, onu çok iyi tanıyorum ama aklıma yaratıcı hediye gelmiyor, sıradan bir şey olsun istemiyorum :/

14 ocak 2019 15:56

2. 1 yaşındaki bebeğe fotoğraf albümü mü yaptırdınız cidden... ve mont.. vov

14 ocak 2019 16:34

3. anonim 1, ukulele çok tatlı bi fikir, teşekkür ederim ne bulabileceğime bakacağımm

14 ocak 2019 16:35

4. anonim 3, haklısınız, çanta ve boya kalemleri vs de aklımda olacak ama biraz oyun seti araştırabilirim. bu arada kitap okuyor derken bir kitabı önce defalarca bize okutup ezberliyor, sonra kendisi okuyor gibi yapıyor hahah teşekkür ederim fikirleriniz için

14 ocak 2019 16:36

5. anonim 4, albümü büyüdüğünde bakabileceği bir hatıra olur diye yaptırmıştım, ilk fotoğrafları dijital ortamda kaybolup gitmesin diye ve monta da ihtiyacı vardı, geçen sene o yüzden onu tercih etmiştim. bu sene ama ihtiyaç yerine hobi odaklı gibi bir şeyler istediğim için fikir soruyorum aslında, eğer sizin de bi öneriniz varsa duymak isterim :)

14 ocak 2019 16:38

6. 14 ayar küpe alın. 1 gram falandır zaten en fazla. Şu an takmasa bile bir kaç sene sonra takar. Küpe deliği yoksa da ilk kürsi teyzesinden olmuş olur.

14 ocak 2019 16:56

7. süslü 150-200 liraya altın küpe bulabilir miyim ki

14 ocak 2019 16:57

8. 200 liraya rahatlıkla bulursunuz. Çocuk küpesi ağır çekmez zaten hadi olsun çifti 1 gram. 14 ayar ucuz bide. Ama atasay, altınbaş gibi yerlerden değil, normal bildiğimiz kuyumculardan alın.

14 ocak 2019 17:07

9. anonim 5, internetten bakmak gibi bir hata yapmıştım da kdkxldlz teşekkürler süslü

14 ocak 2019 18:26

10. Ben de küpe diyecektim.

14 ocak 2019 19:57