30 yaşında olup aseksüel olmayan, bakir, heteroseksüel bir erkeğin bir problemi mi vardır?

hiç kadın görmedim yanında. sorduğumda zaten olmadığını söylüyor. sanki o işlerle hiç alakası yok gibi.

1. a1, gay olmadığını biliyorum izlediği pornolardan vs :D Onu da nasıl biliyorum sormayın.

19 ağustos 2024 23:33

2. toplum baskısından iliskilerini gizli yasıyor olabilir, eskorta gidiyor olabilir, porno izler ama kadınlarla yakınlasmaz sadece fantazileri vardır, dini hassasiyetleri olabilir, gerçekten asosyaldir, cinsel problemleri olabilir...

var oglu var yani.

19 ağustos 2024 23:34

3. 28 yaşla kendisi eski sevgilim olur. Onun sorunları : boyu , çocukken bullylenmesi , standartlarının yüksek olması , utanması , heyecanlı yormuş falan filan. Sonra psikoloğa gitmiş seanslara devam ederken uygulamadan insanlarla konuşmuş datelere çıkmış rahatlamış. Sonra benimle sevgili oldu gibi falan ama asla sevgili sorumluluğu alacak bi tip değildi. Bu yaşa kadar bir şey yaşamadıysa bundan sonra çok zor oluyo yağı meselesi tabi

19 ağustos 2024 23:39

4. Eski kocam. Kadınları takip ederdi (eskort yani) ama tık yoktu cinsel hayatta. Gay mi diye çok şüphelendim. Aseksüel değildi. Anlamadım derdi neydi. Sonra benim problemim değil dedim artık bir noktada.

Biz muhafazakar bi çifttik

19 ağustos 2024 23:49

5. a5 cinsellik hiç mi yoktu kötü müydü ya da

19 ağustos 2024 23:54

6. 6 ayda 1 mesela onda da zaten bir şey anlamıyordum ve internette insanların 2-3 kez yaptıklarını (günde) okuyunca şaşırıyordum, haftada 1-2 diye yakınıyorlardı erkekler benimki hiç aramıyordu ama gidip eskort da takip ediyordu. Sonra madonna kompleksini düşündüm ama yok bu da sorununun karşılığı değildi.

20 ağustos 2024 13:50

7. Muhafazakar derken sen tesettürlüydün o da dindardı mı yani?

Peki sonra ne oldu? Yeniden evlendin mi?

22 ağustos 2024 00:02