30lu yaşlardaki bazı erkeklerin çıtır kız istemesi?

süslüler genelleme yapmak istemiyorum ama bazı 30lu yaşlarındaki erkekler tabiri caizse çıtır kız istiyorlar yani kendi 36-37 yaşındaysa 22-23 yaşındaki kızları istiyorlar.ben 23 yaşındayım şuan ama sevgilim falan yok ileride kimsenin beni istemiyceğini düşünüyorum bu durumdan dolayı.yaşı büyük erkekler bile kendi yaşına yakın istemiyor yani.sizin düşünceleriniz neler bu konuda ?

1. Ya üzgünüm ama genelde Abaza diye tabir ettiğimiz erkeklerin öyle çıtır takıntısı var. çevremdeki erkeklerin çoğu kendilerinden maksimum 3-4 yaş küçük kadınlarla birlikteler

24 şubat 2019 21:04

2. ağzıma sciyim ya. gençlik yıllarımı ona buna burun kıvırarak geçirdim şimdi de adam bulamıyorum

ama şu da var hiç kimseyi evlenecek kadar çok da istemedim yani

24 şubat 2019 23:48

3. off mükemmel erkekleri kaçırıyoruzzz. genelde herkes iyinin kötüsüyle kötünün iyisi arasında bi yerlerde olduğunu düşündüğü kişiye yapışıp evleniyor zaten. kadın erkek farketmiyor bu söylediğim için. yani çoğunluk böyle. kendince bi standartı tutturduğunu düşününce hemen evleniyorlar. hayatlarının aşkını bulduklarından değil yani. evlenince de çok mu mutlu oluyorlar sanıyorsunuz? evlenmek, çocuk yapmak falan amaç bu insanlar için. o olmasa emin olun başkası olurdu yanında. önemli olan evlenmeyi istemek. sonrası teferruat.

ayrıca türk insanının ölmeden mezara girmek gibi bi huyu var bence. 25 yaşına gelince yaşlanmak, 30'a gelince evde kaldım demek, vs vs.. yaşamayı bilmemekten kaynaklanıyor bu bence. sizin için konuşmuyorum soru sahibi ama böyle düşünüyorum.

25 şubat 2019 17:14

4. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birisinde ve bölümünde okumuş birisi olarak burada okuyan veya mesleğe atılmışlarında bile çokça gördüğüm durum. kendilerinden 10 yaş küçük kızla evlenen çokça arkadaşım oldu. bunun iyi eğitimle vs olduğunu düşünmüyorum, insanın kendisiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. hadi erkekleri anlarım kız gencecik en güzel çağında diye beğeniyorsun evleniyorsun ama kızların neden kendilerinden 10 yaş büyük erkeklerle takıldığını hatta evlendiğini anlayamıyorum hiç.

26 şubat 2019 17:15

5. 19 yaşındayım valla 30’luk abiler baya yazılıyor. Tamam büyük duruyorum ama yaşımı öğrendiklerinde bile tavırları değişmiyor ve gerçekten isteyeceğim bir durum değil asla.

26 şubat 2019 21:14

6. 30 yaşındayım, ne yaşımdan büyük ne küçük duruyorum. 40'ı geçtim. 50 yaşında, babamla yaşıt ve kocaman göbekli iki gerizekalı benden hoşlandığını belli etmişti. bunalıma girmiştim :( sonra tuhaftır aynı kişiler, benimle yaşıt kadınlarla evlendi. asla ama asla babam yaşında biriyle sevgili olmak istemem, olana lafım yok ama bana asla uymaz. düşündükçe bile midem bulanıyor.

27 şubat 2019 01:59