yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    12 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    33 yaş erkek 25 yaş kadın ilişkisi? evlilik?

    şimdilik ilişkimizde bir sorun yok. ancak evlenmeyi düşünüyoruz sizce on sene sonra yasla alakalı sorun yaşar mıyız? buradaki yorumlardan etkilenip soruyorum bu arada. 8 yaş çok bi fark mı?

    1. Bence cok

    20 nisan 2021 11:23

    2. Bence çok değil 6-9'u ideal görüyorum.

    20 nisan 2021 11:54

    3. usülen sormadım. ben sorun etmiyorum zaten sevgilimin yasını. burada bazı sorularda görüyorum 5 yasa bile çok diyenler oluyor. 18 yaşında biriyle 25 yaşında biri arasında çok fark olur ama diğer bi anonimin de dediği gibi aklın başta olduğu yaşlar iki kişide artık tam anlamıyla sorumluluk sahibi yetişkin insanlar. sadece ben su an değil 15 sene sonrası için meraklanıyorum. yoksa zaten 3 sene ilişki yürütmem. 

    20 nisan 2021 11:56


    4. 24-25'den sonra 8 yas cok bir fark degil. oncesinde problem. 

    20 nisan 2021 13:21

    5. Eşimle 7 yaş var ,yaşla ilgili sorun yaşamadık 24-31 dik evlendiğimizde

    20 nisan 2021 13:55

    6. Benim çevremde gördüğüm yaş farkı çok olan evliliklerde evde kadının hiç ağırlığı olmuyor. Kadın hep çocuk gibi kalıyor. Erkek de ciddiye almıyor eşini. Benim etrafında 3 örnek var üçü de böyle. Herkes aynı olmayabilir ama ben istemezdim 

    20 nisan 2021 14:09

    7. yani ilişkinin basından beri rahatımdır hiç yaşla alakalı bi sorun yasamadık biz. kişiliklerimiz benziyor zaten. bazen bebek gibi hissettirir bana ki bu hoşuma gidiyor :d ama genel anlamda işlerini beraber hallederiz bana akıl danışır hatta nişanlandıktan sonra vs de beraber çalışmayı düşünüyoruz. kendisi iş kurdu geçen senelerde ve şimdi geliştirmek istiyor bana gerçekten ihtiyacı var. beraber yürüyebiliriz bu işi ortak gibi düşünün. o yüzden ağırlık koyamayacağım vs bi durum yok hatta şöyle diyim ben erkeğe yük binsin isterim yani benim halletmeme güvenmesin onda olsun sorumluluk daha iyi. cünkü cevdemde evin güçlü direği olan kadınların yaşamadığı eziyet kalmadı. bunu ezilmek olarak görmüyorum eğer dengeli bi şekildeyse. ama sizin söz geçmemesi mantığındaki insan zaten yaşıtta olsak ataerkillikten dolayı olacak bi iş diye düşünüyorum. 

    20 nisan 2021 15:00


    8. Suslu sanirim nisanlisiniz yanlis anlamazsaniz bir soru soracagim. Aileniz bu duruma nasil bir tepki verdi ? Yani 8 yas cok fazla gibi bir sey diyip engel olmaya calismadilar mi ? 

    Ben de benzer bir iliski icindeyim de o yuzden soruyorum

    20 nisan 2021 21:16

    9. Ay pardon yanlis okumusum sanirim nisanlanmadiniz da daha ama ailenizle paylastiysaniz eger erkek arkadasinizi ne tepki verdiler yasindan dolayi onu sormak istemistim

    20 nisan 2021 21:16

    10. Eşimle benim aramda da 7,5 yaş fark var. Bu yaz evliliğimizin 6. Yılı dolacak. Ben çok memnunum açıkçası yaşıtlarımla yapamazdım zaten. Eğer daha küçük yaşta olsaydınız manipüle edilme şansınız yüksek olabilirdi dikkat edin derdim ama 25 yaşındasınız. 

    21 nisan 2021 01:05