35 yaş erkek 25 yaş kadın?yürür mü sizce?

sb. sebeple lütfen

1. Yürür

25 mart 2023 17:55

2. 10 yas farkinda misnuz bu. Benden 10 yas küçüklere kardeş olarak bakiyorum, onlara ancak ablalik edebilirim. Ne paylasayim o insanla?

Ya zekasi 25 yasinda gibi, ya da genç kadin pesinde bi zampara.

25 mart 2023 17:58

3. Ya bu kadar yaş farkıyla ilişki yürütürken şunu hissetmiyor musunuz? Mesela siz twittersınız o facebook adamı. Yani mesela size bir konu üzerinden espri yaptığında falan gülebiliyor musunuz? Bir konu hakkında düşüncesini söylediğinde geri kafalı gelmiyor mu? Ben 32 yaşındayım, 40 yaş biriyle görüştüm. Hayatımda yaptığım en büyük hataydı ya. Yok yani iletişimde nesiller var bunu hissetmiyor musunuz? Bakın adamın görünüşü, sizin tarzınız falan her şeyi geçtim ya siz bunu hissetmediniz mi?

25 mart 2023 18:00

4. kızlar benim daddy issues durumu çok fena terapi alıyorum zaten 45 yaşa bile okeyim. ilişkide baba figürü arıyorum resmen

25 mart 2023 18:06

5. Az önceki soruyu açan da mı sizdiniz?

25 mart 2023 18:16

6. yok yürümez onun cinsel orhanı pörsümüştür çünkü sdhksjkd 10 yaştan baba figürü olmaz sana skalayı yükseltmen lazım biraz. Şaka Bir yana 8 yaş fark var diye birine geri kafalı deyip ultra modern geçinen kezbanuslara bakma sen tarafları tanımadan kimse sağlıklı yorum yapamaz burada.

25 mart 2023 18:18

7. Anonim9 sende ordaki 40 yaş yorumunu yapan kişisin net jfjfjd