37 yaşında paten kaydığım için alay ederler mi sizce ?

37 yaşındayım, paten kaymayı seviyorum ama düzenli kaldığım yer yıkılacak olduğu için kapatmışlar. kapalı bir alandı ve kimse olmadığı için böyle düşünmeden haftada 3-4 gün gidip kayıyordum. şimdi böyle bir alanı nasıl bulabilirim bilmiyorum. o yüzden daha açık alanlarda, hatta sadece paten ve kaykay için yapılmış yerlerde kaysam, kadına bak 40 yaşına gelmiş hala paten kayıyor derler mi

1. Saçmalama ve bu hobini doyasıya yaşa.

9 aralık 2024 19:47

2. ben de "oha maşaallah biz daha yatalım götümüzü devirip" diyeceklerdenim. ayrıca kim ne derse desin takma süslüm, hayat senin hayatın. konu-komşu seni belki 10 gün konuşacak, sen daha 10 yıl kayacaksın. boşver.

9 aralık 2024 19:59

3. Allam 40ımda çıtır çıtır kaymayı nasip et amin hangi şehirdesin

9 aralık 2024 20:06

4. En yakın arkadaşım 32 yaşında, kaykay kayıyor, hiç böyle bir tepkiyle karşılaşmadı. Rahat olun.

9 aralık 2024 22:38

5. 37 yaşındayım, bulduğum yerde buz pateni kayıyorum, hatta bu sene ders alacağım. artık kim ne derse :)

9 aralık 2024 23:41

6. Bu bir sey derler mi düşüncesi de bir bizim millette var nedense. Yabancılar gönlünce istediğini yapıyor. Ben de aynı yaşlardayım benim tek korkum düşer miyim olur. Kay lütfen de millet alışsın belki cesaret alıp ben de başlarım.

10 aralık 2024 09:57