4 yıllık sevgilim sapık izlenimi veriyor?

süslüler 4 yıllık ilişkimiz var. bunun ilk 2 yılı üniversitede yanyanaydı. son 2 yıldır uzak mesafe ilişkisine döndü. ben telefonda sex konuşalım birbirimize fotoğraflar atalım tarzında biri değilim hiç de olmadım. yani bu durum tanıştığımızdan beri böyle. yaşlar 26-27. sevgilim zaman zaman benden fotoğraflar istiyor. hoşlanmıyorum istemiyorum dememe rağmen beni zorluyor, çok ısrarcı oluyor yani. atmayınca da trip atıyor. beraberken cinsellikten kaçan biri de değilim. ama sanal ortamda böyle şeyler yapmak bana göre değil. son zamanlarda bu konuda çok üstüme gelmeye başladı. bana şeyinin fotoğrafını atmış. bak istemiyor musun bunu hadi sen de bana at diye. karşımda bir sapık varmış gibi hissettim ve aşırı soğudum. daha önce de twitter da eskortları takip ettiğini görmüştüm. napalım bakmayalım mı? seninle yaşayamıyoruz sen fotoğraf atmıyorsun onlara bakıp kendimizi tatmin ediyoruz tarzında şeyler söylemişti. sapık olduğunu düşünmekte haksız mıyım? evliliğe giden bir ilişki, aileler de tanışıyor ama ayrılmayı düşünüyorum. sizce haksız mıyım bu kararımda?

1. yani sapik denmez, ben de sevgilimle sexting yapmayi, fotograflasmayi seviyorum uzakken ancak burada önemli olan sey ikimizin de buna consentinin olmasi. belli ki siz sevmiyorsunuz ve istemiyorsunuz. sizi buna darlama hakki yok, eger ki bunu yapmamak onun icin bir sorunsa ikiniz bu konuda uyusmuyorsunuz. cinsellik konusunda uyum saglamak bence cok önemli bir iliskide, ben partnerimle benim de onaylayacagim bir orta yol bulmaya calisirdim ya da ayrilirdim muhtemelen

27 eylül 2023 12:36

2. sapık demem ama saygısız olduğu kesin. size ve kararlarınıza saygı duymuyor gibi duruyor (çok ısrar ettiği için dedim bunu).

27 eylül 2023 12:37

3. Anonim 2 ben de bunu düşünüyorum bazen ve inş aldatır da ayrılırız diyorum. Çok soğudum sanırım her şeyi de batmaya başladı. Ve tek sebebi bu ısrarları oldu.

27 eylül 2023 12:40

4. Sapık zaten de sen de suçlusun seninle olamıyorum o zaman onlara bakarım diyen tipin götüne tekmeyi vurmuyorsun. Adamın seni düşürdüğü konuma bak. Yazık. Ayrıl demiycem diince suçlu oluyoruz ama birazcık gururu olan şu lafı yemez sana tek diyebileceğim bu.

27 eylül 2023 12:40

5. Trollerden seçmeler

27 eylül 2023 13:05

6. yani şu tipi her yerden engellemen için sana daha ne yapması lazım, troll mü acaba bu kadar aptallık fazla ya. Kocanız dahi olsa kimseye nude atmayın, internetten hiçbir şey si lin mez. Ayrıca Eskort takip edip pişkin pişkin nabalım baqmayalım mı demesine bam güm gittim kflfşdşdşd bir de evliliğe giden ilişki demiş ya. Herifler suratınıza sıçsa yarabbi şükür diyeceksiniz bu kadar mı yokluktasınız yarabbim ya sabır

27 eylül 2023 13:08

7. yani ergen falan da değil 27 yaşındaki herifin yaptıklarına bak. 31 çekicem diye karı götü kovalıyor. inanılır gibi değil. tamam masturbasyon yaparsın ama nedir bu ya? foto at diye sevgiliyi zorlamak tw da eskort takip etmek?

27 eylül 2023 13:15

8. Süslüler troll değilim malesef bunları yaşıyorum. Ayrılma kararımın ne kadar doğru olduğunu anladım teşekkür ederim. Bunu çevreme anlattığımda seni çok seviyor bu kadar seven adam bırakılmaz diye tepkiler alıyorum. Sevgi dedikleri de her yerden fotoğrafımızı paylaşması tüm sosyal mecralardan aşkını ilan etmesi, özel günlerde pahalı hediyeler alması falan. Bunlar sevgi değil demrk ki diyorum kendimi suçlu hissettiriyorlar. O yüzden hiç tanımayan birilerinin yorumlarını duymam lazımdı teşekkür ederim

27 eylül 2023 13:59

9. Ben uzak mesafe ilişkisi yaşanıyosa porno izlenmesini başka fotoğraflarla tatmin olunmasını doğal karşılıyorum. Tabi bunu o hesapları takip ederek yapıyor olması başkalarının ve sizin gözünüze sokmaktır ve terbiyesizliktir. Eğer siz nude atmak istemiyorsanız sizi zorlaması trip atması ise büyük saygısızlık. Sevgiliniz sapık mı bilemem bana normal geliyor tatmin olma ihtiyacını porno ve fotoğraflarla karşılamak ama sizin kararnıza saygı duymaması ciddi sorun. (Sevgilimin eski sevgilisinin nude'larını google drive'ında bulmuş biri olarak nude atmanızı önermiyorum. Erkekler onları asla silmiyor bir yerde saklıyorlar ve başkalarının elime geçebiliyor.)

27 eylül 2023 15:45

10. Kocan dahil hiçbir erkeğe nude atma, internetten hiçbir şey silinmez. Yav ben çocuğumun banyo yaparken fotosunu çekmiyorum buluta girer birileri de çocuğun fotosunu çalar pedofillere satar diye. Sana fotoğraf yolla diye zorbalık yapan adamdan da ayrıl. Kendi bedeninize sahip çıkın biraz ya.

27 eylül 2023 21:37