5 ay once sevgilimden habersiz meme diklestirme ameliyati oldum. 2 ay sonra ayni evde yasayacagiz?

kızlar inanılmaz üzgünüm. 5 ay önce meme dikleştirme ameliyatı oldum cunku derim sarkmisti ve memem resmen gobegime geliyordu. pandemi doneminde evden çalıştığımız süreçte bu ameliyatı oldum. sevgilimle de görüşmedik o dönem pandemi kaynakli. zaten ailelerimizle yasiyoruz seks gibi bi durumumuz olmadi bu ameliyat sonrasi surecte. oncesinde de sadece 1 kere tatile gitmistik oyle bir sevisme yasandi. 1 yildir birlikteyiz daha yeni yani. 2 ay sonra ayni evde yasamaya basliyoruz farkli sehirde is bulduk ve dikis izlerim hala duruyor ve kocamanlar. alerjik reaksiyonlarimdan kaynakli yaralarim iyilesemedi maalesef. ayni evde yasamaya baslayinca ister istemez fark edilecek. ona durumu izah etmek de istemiyorum cunku bu sefer ondan gizli ameliyat oldum diye gizli isler ceviren biri olacagim gozunde. sizce ne yapmaliyim? kirici olmadan yorum yapabilirseniz cok sevinirim. cunku yeterince kotuyum zaten.

1. Sorduğunda tıpkı buraya yazdığın gibi anlatırsın süslü rahasız olduğum bir yerimdi konu hakkında konuşmaya biraz çekindim dersin oda eşşek değilse anlar

Kendi bedeninizle ilgili bi karar verdiniz ya hepsi bu mahçup hissedecek bir şey yok

9 temmuz 2021 00:13

2. *ameliyatı gizli olmamın sebebi, bu konuyla ilgili kimseye bir sey anlatmak istememem. Sevgilime memem babaanne memesi gibi olmustu bu yuzden ameliyat oldum demek istemedim açıkçası. Simdi de uzerinden cok zaman geçti hic soyleyemiyorum. Kotu bir cikmaza girdim ve uzuluyorum çokça.

9 temmuz 2021 00:14

3. bu kadar takma kafana ya süslü görünce anlatirsin o zaman söyleyemedim dersin

9 temmuz 2021 00:15

4. Kizlar kucuk bir iz olsa sorun degil ama t seklinde bir iz var meme ucu+meme ucundan dikey bir cizgi ve meme kivriminda da boydan boya iz var. Korkunc bir halde. iyilesmem yavas gidiyor diye uzulurken bir de boyle bir derdim oldu.

9 temmuz 2021 00:16

5. Süslüm çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsin. Bunu ondan gizli iş çevirme olarak gördüğün için korkmuşsun bence. Öyle düşünmene gerek yok çünkü bu senim bedenin, kararını da sadece sen verebilirsin. Kendini daha iyi hissetmek, mutlu olmak için estetik yaptırmışsın ne güzel işte. Görüştüğünüzde operasyon geçirdiğini söylersin. Niye önce söylemedin derse de direkt istemedim de diyebilirsin bunda garip bir şey yok. Ya da o dönem çekiniyordum, kimseyle paylaşmak istemedim, biraz özgüvensiz hissettiğim ve korktuğum bir dönemdi. Şu an çok iyi hissediyorum. Iyi ki yaptırmışım gibi daha "açıklamalı" (gizlinot: Bahanemsi tarzı ) bir konuşma yaparsın. Ha eğer sevgilin seni gizli işler çeviren (gizlinot: Bundan kastın tam olarak ne bilmiyorum ama muhtemelen başkalarıyla cinsel birliktelik diye yorumladım) biri olarak görecekse de s*ktirsin gitsin.

9 temmuz 2021 00:17

6. Merhaba süslü, kendin için bir şey yapmışsın. Görüşlerinin sarkması da doğal bir olay bence utanma söyle uygun bir dille. Zaten dediğin gibi yaraları fark edince soracaktır. Aslında olayın genelinde senin çekinmen hariç bir problem yok. Bunu sakladın diye güvensiz biri olmazsın emin ol.

9 temmuz 2021 00:18

7. Bilmiyorum ama daha once hicbir ameliyat izi gormemis biri icin biraz mide bulandirici. Ben bile bakarken zorlaniyorum. Keske bu 2 ayda iyilesse her sey keske.

9 temmuz 2021 00:19

8. Karşısına geçip tişörtünüzu tarzan gibi yırtın görsün oldu bitti amaan

9 temmuz 2021 00:22

9. Göğüs* öncelikle (editleyememek çok kötü)

Ameliyat izleri emin ol çok doğal bir şey. Ona bakarsan doğum yapan kadınların göbekleri sarkıyor, dikiş izleri oluyor, sırf bunlar oluyor diye seven erkek yine de vazgeçmiyor. Bence seni hakikaten seviyorsa bu döneminde sana destek olacaktır. Hiç öyle kötü gözüküyor falan deme, iyileşince müthiş olacaklar :)

9 temmuz 2021 00:22

10. Son cevabını şimdi gördüm süslüm. Psikolojik olarak kendini kötü hissediyorsun galiba, yani bana çok kafaya takmışsın gibi geldi. Böyle durumların sonucu fiziksel olabiliyor. Belki de bu durumun senin iyileşmeni geciktiriyordur? Lütfen canını sıkma. Sen bunu kendin için yaptın. İyi düşün, pozitif ol<3