5 senelik uzun ilişkide terk edilen erkek?

süslüler biriyle başlamak üzereyim birkaç aydır flört ediyoruz ilişkiye dönmek üzere şu ana kadar kötü bir izlenimi yok ama aklımı kurcalayan belki de birçoğunuza saçma gelen bi konu var. düşünmeden edemiyorum şu an elbette bana en iyi haliyle geliyor ama bir kadın beş senelik ilişkisini bırakıyorsa bu adamda sorun vardır demek mi bu? çünkü ben de 5 senelik ilişkimi bitirmiştim kendisi leş gibi toksik biri olduğu ve benim aklımın başıma yeni gelmesinden dolayı. şimdi tekrar üzülmek istemiyorum ve bu kişinin eski ilişkisini çok merak ediyorum bitiş nedeni benim göremediğim karakterindeki bi özellikten dolayı mı diye.

1. Genelde evet.

Çünkü kadınların çoğu emek gözüyle bakıp kolay bırakamıyor.

Bunu anlamanın yolu erkeği bol bol konuşturmak.

5 ocak 2022 19:43

2. Süslü konuştuk bunları ve anlaşamıyorduk son zamanlarda araya uzak mesafe de girince koptuk çok sık tartışmaya başladık beni değiştirmeye çalışıyordu benim de hatalarım oldu ama karakter olarak çok zıttık zaten gibi şeyler söyledi. Birkaç da spesifik olay olmuş kızın yanında olmamış önemli bi konuda bunu da itiraf etti mesela orda haksızdım falan ama genel olarak karakter zıtlığı oluştu yaş aldıkça dedi. İnanıyorum ama daha fazlasını bilmek istiyorum haklı olarak :(

5 ocak 2022 19:46

3. Ss bilemezsin yani. Kimse kendisi hakkinda ben de tam bir hayvan evladiydim demez. Ancak yasadikca gozlemledikce gorebilirsin yada kiza ulasip sorman lazim ama tabii oyle bir sey yapma. Kisa sureli iliski yasasa bu sefer dikis tutturamiyor mu manymun istahli mi da denebilir. Yani kulp takmak istersen illa bir sey bulunur. En guzeli kendin gozlemle gecmisi cok kurcalamadan.

5 ocak 2022 19:52

4. süslü konuştuk bunları ve anlaşamıyorduk son zamanlarda araya uzak mesafe de girince koptuk çok sık tartışmaya başladık

*Bu her ilişkide olabilecek bir şey

beni değiştirmeye çalışıyordu benim de hatalarım oldu

*Değiştirmeye çalışması tam da bahsettiğim emek verdim kaybetmeyeyim düşüncesinin sonucu, demek ki kadını rahatsız eden şeyler vardı dönüp gitmek yerine cabalamis. Senin yerinde olsam sence senin hataların neydi diye sorardım. Erkekler dramatik hatalarını bile ufacık göstermeye meyilliler. Eşini aldatıp noolmus diyen erkekler var.

ama karakter olarak çok zıttık zaten gibi şeyler söyledi.

*Bu zitligi anlamak için beş yıl çok uzun bir zaman değil mi? Zamanla değiştik dese anlarim ama baştan değişikmis madem neden sürdürmüş.

*Bence o ilişkide kız epey yıpranmış, vicdan yapmış beyimiz.

5 ocak 2022 19:59

5. 6.5 yıllık ilişkimi bitirdim. Eski erkek arkadaşım gerçekten çok iyi biriydi. Hep mutlu olsun isterim. Bitirme sebebim tamamen benim duygularimin bitmesi idi.

5 ocak 2022 20:04

6. %90 adamda problem var. Ben de evliliğin 2. Senesinde bitirir gibi oldum sonra neyse dayanayım dedim 6. Senede bitirdim artık umudu tamamen kestiğim için. Kadınlar bekler bekler canına tak edince gider.

5 ocak 2022 20:16

7. 5+ senelik ilişkimi bitirdim, o kadar sevmeme rağmen beni kendinden nefret ettirip sinir hastası edene kadar uğraştı. iki kez daha ayrılmıştık, 3.'de artık olmayacağına ikna olup net olarak bitirdim. halen daha keşke böyle olmasaydı diye düşünüp ağladığım oluyor ama allah muhafaza asla geri dönmem. ona göre birkaç ufak sıkıntı dışında harika bir ilişkimiz vardı. ufak hatalar: ilgisizliği, kaypaklığı, çabasızlığı, anası ve danası, ekstra anacı olması, bana değersiz hissettirmesi. umarım başkalarına da aynılarını yaşatmaz ama erkeklerin hatalarından öğrenebilen varlıklar olduklarını düşünmüyorum.

5 ocak 2022 22:18

8. ss flörtünüzün baş harfi o mu

6 ocak 2022 17:06

9. Süslüler yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepsi nokta atışı resmen. Evet üniversitede başlamış ve üniden sonra mesafe kavgalar tartışmalar derken sona ermiş. Evet anonim 10 aslında sizin dediğiniz gibi olmuş yani o dile getirdi ayrılmayı ama ben de istiyordum sadece söylemeye cesaret edemedim ama daha öncesinde de çok kez ayrıl barış dönemleri oldu bitmesi gerektiğini biliyordum gibi şeyler söyledi. Önyargımı bi kenara bırakıcam uzun zaman sonra ilk kez biriyle konuşuyorum ve korktum eski erkek arkadaşımın da etkisi var ve elbette ben de üni döneminde yaşayıp tükettiğim o ilişkideki kız arkadaş değilim şimdi daha olgun başka bakıyorum bi çok şeye. Hayır o değil baş harfi süslü. Teşekkür ederim herkese.

6 ocak 2022 18:22