6 ay önce yaşanan selin kidil-kazıklı maria draması, sizce kim haklı?

evet bayağı geriden geliyorum ama yeni gördüm ve meryem'i aşırı haklı buldum. selin kidil'i ilk izlediğimde direk sevmemiştim. zorba ve dobra ayağına kaba bir insan olduğunu düşünüyorum. bizim milletimiz birbirini aşağılamayı ve bağırma çağırmayı sevdiği için selin'in saçma bir şekilde sevildiğini düşünüyorum. asla samimi bulmadım ve bomboş biri bence, insanları bastırarak kendi sığlığını örtüyor. meryem'i kimi zaman agresif ve haksız bulduğum oluyor ama selin'e tercih ederim. dramayı duymayanlar için: (link: https://www.youtube.com/watch?v=hsrjrm279uu link)

1. ikisinin de adını bile duymamıştım, videoyu izledim. ikisi de çöp.

2 şubat 2021 20:58

2. bence ikisi de aşırı agresif insanlar. selini 2019 yılının başlarında çok severek izlerdim hele ki devrimle olan videoları çok hoşuma gidiyordu. o zaman da agresifti ama bu kadar değildi(o videolarının çoğunu sildi sanırım). ikizler burcu olmasından dolayı sanırım, karakteri çok değişken ve gereksiz agresif tavırlar sergiliyor. gereksiz yere yükseliyor sinirleniyor bir anda. ayrıca sen haksızsın denilmesine de gelemeyen birisi. mesela eskiden aşırı samimiydi ama şu an parayı bulunca değişen tipik bir instagram ünlüsünden farkı yok benim gözümde.

maria selin kadar olmasa da bana aynı hissi veriyor. maria genel olarak sinirli birisi bence. bu yüzden ona da pek ısınamadım. selini en azndan bir ara sevsem de maria'yı hiç sevemedim açıkçası.

kavga konusuna gelirsek de ikisi de ben haklıyım modunda olduğu için hiç karşı tarafı dinlemeden dalaşmış. bu yüzden ikisi de haksız bence

2 şubat 2021 21:00

3. süslü ikizler burcu bir arkadaşım vardı. dirreeek selinin aynısıydı. gereksiz agresif tavırlar ve gereksiz üste çıkmaya çalışan değişken birisiydi o da ama selinin her şeyi burcuna bağlaması olayı çook saçma. tamam etkisi vardır elbet burcunun karakterine ama dünyada sadece 12 tip insan yok sonuçta. açıkçası ikizler burcu dışında da görmedim hiç bu olayı. ikizlerim ondan böyle ikizlerim ondan şöyle diyerek hiç kendini değiştirmeye veya objektif bakmaya çalışmıyor. hiç ben hatalıyım susayım diyen birisi de değil şahsen

2 şubat 2021 21:21

4. çok saçma bir tartışma ikiside sütten çıkmış ak kaşık değil bu konuda gereksiz uzamış boş muhabbete dönmüş ikisinide haklı bulmadım. illa bir şey söylemem gerekirse, ben selini daha cok seviyorum videolarına gülüyorum en azından bana maria itici geliyor bu konu haric genel düşüncem budur.

2 şubat 2021 21:31