6 sene önce beni reddeden çocuk düzenli olarak linkedin profilime bakıyor sizce kendisini engellemeli miyim ?

yani profilimde de bir değişiklik yok başka sosyal medya hesabım da yok. kendini hatırlatmaktaki amacı ne çözemedim zaten zamanında üzülmüştüm (yaşlar 25)

1. ne kadar zamandir bakiyor ve ne siklikta. ben mesela stalku cok sevdigim icin reddettigim insanlara da bakiyorum simdi neredeymis diye. surekli bakmasi, atiyorum her hafta bakmasi tuhaf olabilir. ama uzun araliklarla bakiyorsa ve ayni meslektenseniz belki yanyana gelebilme ihtimalinizi dusunuyordur. ben boyle seyleri genelde dumduz stalk sevdasina yoruyorum genelde ama...

28 şubat 2021 02:18

2. Bende ilk başta öyle düşündüm ama son altı aydır falan ayda en az 1 kez bakıyor. Linkedi da şu kişi profilinize baktı diye bildirim gidiyor bilmiyor mu acaba mesleklerimiz de farklı hesabım açık yani linkedindan çıkış yapıp da bakabilir ve bana bildirim gelmez gizli modda bakabilir bilemedim başarısız bir stalkçı demek ki. Hiçbir iletişim kurmadık bu arada 6 seneden beri

28 şubat 2021 02:23

3. acaba tanıdık geldi diye bakmış, sonra size gelen mesaj nedeniyle siz ona bakmışsınız derken linkedin kim bakarsa diğerine mesaj göndererek sizi böyle bir döngüye sokmuş olabilir mi?

28 şubat 2021 02:30

4. Ben bakmadı onun  profiline hiç ismini ve fotoğrafını görünce tanıdım hemen zaten. Site içinde ismimi arayarak bakmış sitenin özelliği yazıyor profili nasıl bulduğu

28 şubat 2021 02:34

5. Düzenli stalk yapan ve akıl sağlığı yerinde erkek de kadın da tanımadım.

Ya size kendini hatırlatmak istiyor ya da aptallığından bildirim gittiğini bilmiyor ama bence hatırlatma daha olası.

Burada stalk yapmak normal diyen loserlara bakma. Ekşi sözlükteki erkeklerle aynı kalitedeler

28 şubat 2021 12:17