67 kilodan 58e dusmek cok buyuk fark yaratir mi?

susluler boyum 1.68 kilom 67. 58 kiloya dusunmeyi dusunuyorum. 9 kilo fark yaratir mi? yani mesela vucudumda ne degisir ne incelir yuzum vs incelir mi. bisey degismicek diye korkuyorum :(

1. süslücüm çoooook şey farkeder 70 kilo halimle 65 kilo halimi bütün aile üyelerim ki sürekli bana maruz kaldıkları halde görüp farkettiler ve bu ne be artık kilo verme yeter diye tepki verdiler. kesinlikle çok fark yaratır.

21 mart 2021 01:24

2. 3 kilo bile fark ediyor siz 9 kilodan bahsediyorsunuz vücudunuz için baya evrim gibi bir şey olur süslü.

21 mart 2021 01:26

3. Yuzum baya yanakli ve sisko. Buda degisir mi acaba

21 mart 2021 01:30

4. Tabi ki fark yaratır, senden boyum biraz daha uzun sadece ama 67den 59a düştüm. kim görse ne kadar zayıflamışsın diyip duruyor o yüzden pes etmek yok süslü :)

21 mart 2021 01:31

5. Baya yaratir

21 mart 2021 01:41

6. Süslü boyum 175 yine de değiştirdi. Birinde 36 bedendim diğerinde alt 40 üst 38 im :d

Sizde daha çok değiştireceğini düşünüyorum

21 mart 2021 01:44

7. Süslü çok şey değişiyor. İnanın 1 kiloda bile o kadar fark oluyor ki. Hiç korkmayın. Kilo verdikçe fotograf çekin, karşılaştırmanız açısından çok iyi oluyor.

21 mart 2021 01:46

8. Süslü 55 kiloya yakinim. Gecenlerde istem disi 53 kiloya dustum herkes fark etti. Dusun yani 9 kg nasil fark etmesin.

21 mart 2021 01:53

9. Süslüm aynı boydayız. Geçen sene 65 kilodan 58'e indiğimde zayıflamışsın dediler sonra 54'e indiğimde kızım abartma ye biraz dediler hdhdhdh ben de pandemi dönemi sağ olsun yedim... şu an 63e yaklaştım :(

21 mart 2021 02:09

10. Süslü fark ne, evrim olur. Ayni boydayiz. Ben hep 58 kiloydum son 2 yıldır kilo aldım malesef. Şuan 66 kiloyum ve kendimi çok tombik buluyorum, eski halim kesinlikle yok.... Şiştim resmen, yüzüm büyüdü gözlerim küçüldü sanki. Vücudu zaten geçtim, o eski halimden eser yok şimdi. Yani demem o ki 9 Kg çoooook farkeder. Yazın 60a inmiştim, o zaman bile şuana göre 5 6 kg olmasına rağmen baya farketmisti. Eskiden de fazlam var diye düşünürdüm üstelik, şimdi ise eski halime dönmeye çalışıyorum. 9 Kg deyip geçme her yerden fark ediyor bacaklar, yüz, gidi, kollar, göbek...

21 mart 2021 02:11