8 ay roaccutane(zoretanin) kullandım. mükemmel cilt beklerken gayet oyuklu bir cilde sahip oldum. tamam sivilceler gitti de boşuna mı ?

karaciğerimizi bu ilaçta bıraktık. neyse süslüler dermapen ıvır zıvır ne geçirecek bu oyukları,büyük gözenekleri? araştırdım bir şey de bulamadım. krem olur işlem olur nolur help ya

1. süslü ankaradaysan celalettin rumi çelebi ye görün bi. bikaç tahlil istedi bi sabun bi jel bi serum gibi bişey yazdı bebek gibi oldu cildim. bi arkadaşımın da cildi kötüydü baya onu da düzeltti

20 şubat 2022 01:54

2. Ay bitanesiniz ya sağolun valla bebekler. İzmirdeyim ankarayla hiç ilgim yok süslüm. A2 bu aliexpress tarzı bir yerde olursa deniyim şansımı orda çok gümrük çıkmıyo

20 şubat 2022 12:05

3. A2 süslüm bunlar neymiş ya çok pahalı. Anca biriktirilip üç ayda filan alınır. Başka bir şey olsa değmez de el mahkûm.

a1 süslüm acaba doktorun verdiklerini söylesen mi ucuz yollu bi deneriz en azından

20 şubat 2022 12:11

4. hangisi bu oksijen maskesi bi link foto atar mısın a2?

20 şubat 2022 12:53

5. (link: https://www.exuviance.com/products/masks/illuminating-oxygen-facial/F20264X.html Bu) mu?

20 şubat 2022 12:56

6. nilera okyanus sabun(limonlu yazmıştı bulamadım eczacı fark yok dedi) eritretin jel (haftada 1 kullandım geceden sürüp sabah yıkıyosun cildi soyan bir şey) ve en etkili olduğunu düşündüğüm cleocin t (bunu da her gün kullanıyorum regl öncesi çıkan sivilcelerim bile çıkmıyor artık ya da cok ufak çıkıyor)

bunlar doktor kontrolünde kullanılması gereken şeyler ama yine de sorduğun için yazdım süslü kullanmadan bi araştırırsın.

burnumun üzerinde çok fazla siyah nokta ve etrafında genişlemiş gözenekler vardı. çıktığı zaman izi geçmeyen sivilcelerim vardı. tüm sorunlarımdan kurtuldum 1 1 bucuk ayda. hala kullanmaya devam ediyorum

20 şubat 2022 13:18

7. a1 süslüm çok sağol. Sıfır gözeneksin şu an dimi benim baya bi var çünkü

20 şubat 2022 23:53

8. yine sıfır değil yakından bakınca var tabi de o kadarı da insanlık hali :)) azaldı baya süslü

21 şubat 2022 18:19