9 aylık bebeği , fırını, mikrodalgası olan çalışan bi kadın air fryer almalı mı almamalı mı?

soru net. işe döndüm , hayatı kolaylaştıracak , işime yarayacak herşeyi hayatıma dahil etmeye çalışıyorum. bu zamana kadar ihtiyaç duymadım sizce işime yarar mı ? kullananlar genelde ne yemek yaptığından nasıl temizlediğinden bahsederse yol göstermiş olur .

1. Al tabi eksik kalma.

15 ekim 2024 16:25

2. Bütün bunları boşver thermomix al bana dua edersin.

15 ekim 2024 16:30

3. Ben tavuk ya da patates yapıyorum. Eti döküm tavada yapıyorum ama başında bekleyecek vaktim yoksa airfrayere atıyorum. Çok lazım değil bence ama fırını kullanmak istemediğinde ya da fırında başka birşey pişerken yanına patates falan yapmak istiyorsan olabilir. Ben patlıcan, biber, mantar, patates kızartması, tavuk, et ve köfte yapıyorum. Bebek için bir artısı olur mu bilmiyorum. Thermomix daha mantıklı bence.

15 ekim 2024 16:35

4. Süsl üaslen fırınla aynı. Ancak ufacık. Porsiyonluk, bir öğünlük aile yemekleri için fırın açmadan tavuk butu, kanadı, tavuk biftek, kroket, somon dilimleri, havuç patates karışık kızartması gibi şeyleri fırından daha hızlıca yapmaya yarıyor. Yerin müsaitse ve bu tarz fırın yemeklerini çok yapıyorsan ve hızlısını istiyorsan düşünebilirsin.

Yok ben daha çok suşu yemek yaparım diyorsan instapot türü düdüklü/slow cooker/multi cooker düşünebilirsin, malzemeleri koyuyorsun ve yemeği yapıyor.

Thermomix yemeği senin yerine yapıyor, ben onu sevmedim. Parçalama karıştırma pişirme adım adım sana ne yapacsğını söylüyor, sen de yapıyorsun. Bana uygun değil. Ama sana uygunsa bu da çok iyi bir gereç olabilir.

İhtiyaçlarını, müsait alanını, genel beslenme biçimini ve cihazın kullanım biçimlerini düşünerek al. Airfryer aldık hiç kullanmadık diyenler bu sebeple cihazı gereksiz bulabiliyorlar örneğin ama mesela ben her gün kullanıyorum.

15 ekim 2024 16:42

5. Bebekli bir kadınım her gün yemek pişiriyorum airfry'ı toplasan 2 kere anca kullanmışımdır onda da hazır ikea köftesi ısıtıyordum

15 ekim 2024 16:47

6. Airfryer yemek yapmıyor ki? Sadece bişeyleri sıcak hava dalgasıyla pişiriyor veya ısıtıyor. Patates kızartması asla olmuyor patlıcan vs sebzeler de iğrenç oluyor mesela. Ben sadece köfte yapıyorum.

15 ekim 2024 17:00

7. Philips elektrikli düdüklü alın airfryer yerine. Et yemekleri, sebze yemekleri çorbalar birçok şeyi yapabiliyorum. Çalışıyorum akşam eve gideyim 20 dk da çorbam hazır.

15 ekim 2024 18:01

8. Çalışıyorum. 2bucuk yaşında oğlum var. Airfrayer çok kullanıyorum. Xiaomi küçük boyu vardı şimdi büyük boya geçtim. Oğluma köfte patates sebze veya börek kek Pankek poğaça her şey yapıyorum valla. Koca fırını açmama gerek kalmıyor. Kendimize de çok şey yapıyorum. Ben memnunum.

15 ekim 2024 18:21

9. 9 aylik bebek ne alaka? sanki airfryerda pirzola pişirip ağzina vereceksin bebeğin shjdsg anne sutu veya devam mamasi, meyve sebze puresi ve corbasi icecek sonucta.

15 ekim 2024 18:39

10. 9 aylık bebek büyümüyor çünkü, hep 9 aylık.

15 ekim 2024 19:12